Audiovisuele middelen

Audiovisuele middelen zijn van groot belang bij ieder concert. Zonder goed geluid beginnen de aanwezigen al snel te klagen en de juiste lichteffecten geven een show net wat meer glans. DSH Producties brengt iedere show tot leven, met fantastisch geluid en een sensationele lichtshow. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor onder meer:

  • Verhuur van audiovisuele middelen
  • Het opstellen van ontwerpen
  • Hulp bij je evenement
  • Aanschaf van apparaat

DSH Producties houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur van audiovisuele middelen. Je kunt voor losse apparaten terecht, maar bijvoorbeeld ook voor een volledige lichtinstallatie. Je kunt ervoor kiezen om een professional de apparatuur te laten bedienen, maar je kunt dat ook zelf doen. Het is verstandig om een ervaren techneut in te huren, zodat je zeker weet dat tijdens de show alles goed verloopt. DSH Producties houdt zich niet alleen bezig met de apparatuur. Ze zijn ook beschikbaar voor het samenstellen van een lichtshow, of een geluidsontwerp. Een goede lichtshow heeft een enorme meerwaarde voor het concert. De aanwezigen kijken hun ogen uit, wat bijdraagt aan een magische avond. Zeker bij een concert van een gerenommeerd artiest zijn goede audiovisuele middelen essentieel. Door de verschillende nummers aandachtig te bestuderen kan een heel precies ontwerp worden gemaakt, waarbij elk instrument op de juiste momenten aandacht krijgt. Wil jij weten wat DSH voor jou kan betekenen? Surf dan naar http://www.dshproducties.nl/audiovisuele-middelen/ en neem contact op via het contactformulier. Je krijgt dan vrijwel direct te horen welke audiovisuele middelen jij kunt gebruiken. Ben je tevreden met het aanbod, dan krijg je een persoonlijke offerte toegestuurd. Je ziet zo direct waar je aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan.

Audiovisuele middelen juist inzetten

Wanneer je in het bezit bent van audiovisuele middelen, betekent dat niet dat je ze ook meteen kunt gebruiken. Daarvoor is vaak een heel uitgedacht plan nodig, waarbij eerst goed moet worden gekeken naar de show. Wanneer het licht verkeerd wordt ingezet, valt de artiest weg in de achtergrond. Dat mag nooit gebeuren! Mensen kopen een kaartje om de band te kunnen zien, die ervaring mag hen nooit ontnomen worden. Het is daarom in veel gevallen beter om subtiel met het licht om te gaan. Kies een aantal momenten waarop je helemaal los gaat, maar zorg ook voor pauzes, waarbij de zanger centraal staat. Heb je hulp nodig bij de afstemming van jou audiovisuele middelen? Dan staat DSH voor je klaar. Dit bedrijf geeft je graag advies over het juist gebruik van licht, of de afstemming tussen de verschillende instrumenten. Neem contact op met de klantenservice, dan raak je direct in gesprek met een betrokken professional. Deze kan je adviseren bij het maken van een keuze, of bij het maken van een persoonlijke afspraak. Hulp bij je evenement is dus altijd snel geregeld!

Aanschaf van betaalbare apparatuur

Wanneer audiovisuele middelen vervangen moeten worden, gaat de oude lading meestal in de verkoop. Dat betekent niet dat deze installaties hun werk niet meer goed doen. Je kunt dus voor een spotprijs een uitstekende lamp op de kop tikken, of een prachtige geluidsinstallatie! Houd bovenstaande website goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen. Onder het kopje ‘Diensten’ vind je ‘User Equipment’. Daar lees je meer over de verschillende merken en aanbieders. Ook krijg je te weten aan welke eisen alle apparatuur moet voldoen, voordat dit doorverkocht wordt. Bij DSH Producties weet je zeker dat je de allerbeste apparatuur koopt. Waar wacht je nog op? Bekijk de volledige website voor alle details.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn