Bij deze groothandel huishoudartikelen vindt u wat u zoekt

Zoekt u naar een groothandel huishoudartikelen dat voornamelijk uit het Midden-Oosten producten importeert? Hebt u een Perzische doelgroep omdat u bijvoorbeeld een toko leidt of een avondsupermarkt? Of wilt u als supermarkt uw productlijnen flink uitbreiden omdat u ten eerste wilt investeren in de toekomst en ten tweede veel emigranten boodschappen bij u doen? Kijk dan snel op takotak.nl want u kunt er een keur aan levensmiddelen bestellen. Naast al deze overheerlijke gedroogde groenten, bijzondere kruiden en specerijen en peulvruchten verkoopt deze groothandel huishoudartikelen in allerlei soorten en maten. U kunt denken aan grill-onderdelen, Golnar zeep en een echte authentieke Harmal burner. Zo is er voor iedere doelgroep wel iets te vinden en kunnen wij voor kleine ondernemers en grote ondernemers in iedere gewenste hoeveelheid leveren. Op de website staan schattingen van de prijzen maar de echte prijzen worden na overleg vastgesteld. Die veranderen immers net als het feit dat de prijzen in de wereldeconomie dagelijks veranderen. Daar kunnen we helaas niet zo veel aan doen. Het betekent dus wel dat u wellicht vandaag goedkoper uit bent dan morgen. Spring er dus op tijd in en bestel vandaag nog uw gewenste producten bij onze groothandel. Qua huishoudartikelen kunt u bij ons alle kanten op mits het gaat om Oosters georiënteerde spullen. Men kent daar immers een andere kookstijl en de bereidingen van allerlei soorten voedsel zijn bijna niet te vergelijken met de manier waarop wij Hollanders koken. Stampotten zijn dan ook niet aan hen besteed terwijl ze stoofgerechten en grillgerechten wel erg hoog in het vaandel hebben staan.

Vanuit de groothandel huishoudartikelen leveren we unieke producten

Niet alleen verkoopt deze groothandel huishoudartikelen die bedoeld zijn om mee te koken zoals de reeds genoemde producten in de vorige alinea. Zo bent u tevens aan het juiste adres als u een collo of colli van de volgende artikelen wilt bestellen:

  • Allerlei soorten zeep en henna shampoos met uniek geurtjes,
  • Diverse scrub washandjes,
  • En lavastenen. Een unieke manier van koken.

Onze groothandel voor huishoudartikelen biedt tevens diverse levensmiddelen van gerenommeerde A-merken uit het Midden-Oosten en dan met name uit Iran. We beschikken over een groot netwerk en u hebt daarom de keuze uit tientallen merken die u als manager van een supermarktketen wellicht bekend in de oren klinken. Zeker als u een Aziatische supermarkt leidt dan weet u snel onze producten te vinden. U kunt vervolgens online op de site van de groothandel huishoudartikelen bestellen. Geef aan hoeveel u er wenst en vul vervolgens uw bedrijfsgegevens in. U krijgt van ons bericht over de bestelling. Daarin vindt u de actuele prijzen en de leveringsdatum. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunt u zowel van te voren als na de levering betalen. Het voordeel van deze producten is het feit dat ze zodanig verpakt en bewerkt zijn dat ze een extreem lange houdbaarheidsdatum kennen. Dat is ook niet zo vreemd want diverse producten zijn poeders, kruiden en gedroogd voedsel.

Dankzij onze ruime distributielijn kunnen we elke klant van dienst zijn

Onze groothandel aan huishoudartikelen en levensmiddelen wil continu de beste service leveren en daarnaast het aanbod verbreden. Mocht u daarom een product of een merk niet kunnen vinden dan kunt u dat uiteraard aan ons doorgeven. Wij zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Geef daarom uw tips maar ook uw vragen aan onze klantenservice door, u hoort vervolgens zo snel mogelijk weer van ons. En ook via Facebook houden we u graag op de hoogte van veranderingen binnen ons assortiment. Tot slot hopen we u snel eens te ontmoeten in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn