Bij webgen.nl wordt nog echt meegedacht

Zoekt u naar een relatief goedkope maar doeltreffende methode om uw website onder de aandacht te brengen? heeft uw site een commercieel oogmerk of wilt u belangrijke informatie onder de aandacht brengen? Of het nu een webwinkel, vergelijkingssite of site is waar u uw diensten mee aanbrengt, goede marketing is ook digitaal van het grootste belang. Op webgen.nl zult u zien dat we u daarmee van dienst kunnen zijn. En wel in de zin dat we drie pakketten aanbieden die u kunt afnemen. Het bronzen en goedkoopste pakket is ideaal voor eenieder die nog maar net om de hoek komt kijken en onlangs een site in de lucht heeft gezet. Het zilveren en tevens meest gekozen pakket bij webgen.nl is eigenlijk voor iedereen een prima pakket. Gaat u voor goud? Dan bestelt u goud. Zo simpel is het. Op webgen.nl zult u de exacte inhoud van deze pakketten inzien. Voor nu willen we u iets meer vertellen over het zilveren pakket:

  • Het bestaat in ieder geval uit 30 geplaatste unieke SEO teksten per jaar,
  • 60 kwalitatieve backlinks per jaar,
  • 80 uur steken we per jaar uit aan linkbuilding,
  • Daarbij richten we ons op de vier meest belangrijke zoektermen,
  • En uiteraard kunt u een seo scan en analyse doen dan wel aanvragen.

Reken er maar op dat u direct verschil bemerkt want de mannen en vrouwen van webgen.nl kennen alle ins en outs omtrent internetmarketing.

Kijk eens op webgen.nl voor meer informatie

We hebben het tot dusver voornamelijk over de SEO werkzaamheden van webgen.nl gehad. Maar dat is natuurlijk niet het enige werk dat wij uitvoeren. Want ook qua webdesign kunt u bij ons terecht. We bouwen sites geheel op maat en naar wens. We bouwen op basis van wederom 3 pakketten waar u geheel uw eigen invulling aan kunt geven. Zorg er in ieder geval voor dat u minstens één Nederlands domeinnaam en extensie vastlegt. De hosting kan geheel gratis bij ons plaatsvinden. Waarschijnlijk gaat het om een site met een commerciële gedachte en dus raden we het u aan om het tijdens het bouwen direct te combineren met een SEO pakket. Dat is win-win, u slaat een dubbelslag en de basis is gelegd voor een goedlopende website. Met meer dan 18 jaar ervaring kunt u er wel van uitgaan dat u te maken krijgt met en gemotiveerd team dat geheel bij de tijd is. Dankzij die ervaring begrijpen we wat u wilt ook al slaan we geen enkele uitdaging af en proberen we iedere opgeleverde website zo uniek mogelijk te maken. Dat houdt ons werk fris en uitdagend dus kom maar op met uw wensen. Wilt u trouwens graag de laatste tips & tricks van webgen.nl ontvangen in de vorm van een maandelijkse nieuwsbrief? Laat dan uw e-mailadres achter op webgen.nl en profiteer van deze interessante weetjes.

Hebt u interesse in deze pakketten? Het zal u geen windeieren leggen

Neem vandaag nog telefonisch of per mail contact op. Dat is erg handig als u nog even de kat uit de boom wilt kijken en belangrijke vragen eerst beantwoord wilt zien. We mailen en bellen zo snel mogelijk terug. Kom trouwens gerust even langs bij ons op kantoor in Almere. De koffie en de thee staan voor u klaar. En nogmaals: het is zeker geen overbodige luxe om direct die Google Scan te doen. U wilt immers weten wat de verschillen zijn in de zin dat u nu misschien slechts op de tweede of derde pagina staat, terwijl dat na de SEO maatregelen een geheel ander verhaal zal zijn geworden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn