Dankzij een felsmachine zal voedsel minder snel bederven

Werkt u in de levensmiddelenindustrie of in de farmaceutische wereld? Dan hoeven we u allicht niet uit te leggen wat een felsmachine is. Als u verantwoordelijk bent naar de inkoop van nieuwe machines en u hebt de behoefte aan een nieuwe felsmachine om uw productielijn te versnellen dan bent u bij adlppack.com uit Raalte, Twente, aan het juiste adres. We bieden u niet alleen de nieuwste en beste felsmachine aan die er op de markt te vinden is, er is voor ieder wat wils. Want we bieden u een speciale pagina aan waar u diverse tweedehandse machines kunt vinden. Fabrieken die sluiten of hun productie moeten terugdraaien hebben hun overbodige machines aan ons verkocht. Wij knappen ze weer op zodat ze er weer uitzien als nieuw. Maar misschien nog wel belangrijker: ze werken alsof ze net uit de fabriek zijn gerold. U wilt hier uiteraard geen problemen mee hebben. Het komt daarom regelmatig voor dat we een tweedehands felsmachine op onze website hebben staan. Zo is er voor ieder budget wel een handig product te vinden. Bent u geïnteresseerd geraakt maar ziet u op dit moment niet een goedkope felsmachine tussen het aanbod staan? Vergeet dan niet om de website even te bookmarken, het kan maar zo zijn dat dit namelijk morgen weer een heel ander verhaal is! De nieuwe machines bieden we overigens wel altijd aan en we hopen dat u daarom eens langs wilt komen om ze te bekijken. U bent op afspraak meer dan welkom. Uiteraard krijgt u van ons een lekker kopje koffie of thee en daarna leiden we u rond in het magazijn. Direct een offerte opstellen en meenemen? We gaan vervolgens graag met u rond de tafel zitten.

Koop bij ons een felsmachine die aan uw wensen voldoet

De felsmachine is een onmisbaar apparaat binnen de blikindustrie. Op grote schaal wordt blikvoeding geproduceerd. Denk aan onder andere:

  • Blikken met groente, fruit, vis en vlees,
  • Blikken dierenvoeding, voornamelijk voor honden en katten,
  • Vaten met olie en andere ruwe grondstoffen die met behulp van de felsmachine kunnen worden afgedicht,
  • Het komt ook regelmatig voor dat synthetische stoffen voor laboratoria en de farmaceutische industrie in blikken worden aangeleverd.

Binnen welke sector u dan ook werkt, de kans is groot dat u wel een felsmachine kunt gebruiken. Zeker als u levensmiddelen produceert met een extreem lange houdbaarheidsdatum en producten die gevoelig zijn voor de buitenlucht en andere factoren waardoor het kan worden aangetast. Met een felsmachine wordt blik of een ander dun metaal met elkaar verbonden door het in elkaar te buigen. Het is daarom haast vacuüm verpakt. Er kan in ieder geval gen lucht meer in of uit en men heeft een blikopener nodig om het blik open te trekken. Wij bieden diverse oplossingen aan waarmee het mogelijk is om tot maar liefst 3.000 blikken per uur te “felsen”. En dat zijn snelheden die een fabriek in deze verwerkingsindustrie of in de farmacie vast en zeker goed kan gebruiken.

Zoekt u ander apparatuur? Ook dan zult u bij ADLP slagen!

Naast de felsmachine die u in nieuwe staat en in tweedehandse staat kunt bestellen bieden we een keur aan fascinerende machines en onderdelen aan. Denk aan diverse vulmachines en verpakkingsmachines, de lopende banden om de goederen mee naar deze machines te vervoeren en etiketteermachines voor de zogenaamde finishing touch. U kunt bij ons terecht voor camerasystemen om volautomatische productieprocessen mee te controleren en allerlei meetapparatuur. Wilt u graag iets meer weten over een specifiek product? U kunt direct online een offerte aanvragen of uw vragen per mail en telefoon aan ons stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn