De avond voor jezelf met een Bosch vaatwasser

Door mijn drukke en vooral ook hectische bestaan, vind ik het prettig om ’s avonds als ik thuis kom even lekker te ontspannen. Als je de hele dag hebt gewerkt, vaak meer dan 8 uur, dan is heb je vaak geen zin meer om te koken, laat staan om af te wassen. Helaas had ik tot voor kort geen vaatwasser. Hoewel ik op zich altijd wel wilde koken, keek ik enorm op tegen de resulterende afwas. Je hebt na het eten geen adrenaline meer om je op gang te helpen. Als ik thuis kom en ik ga meteen verder met koken dan teer ik nog op de energie die ik meekrijg van mijn hectische dag. Maar na het eten is dat allemaal weg en wil ik niets liever dan gewoon lekker op de bank hangen. Maar, dan moet ik eerst nog afwassen. Daarom heb ik besloten een Bosch vaatwasser te kopen. Het probleem is dat ik vaak, in plaats van te koken, gewoon een pizza bestelde, of een diepvries pizza in de oven deed. Dit allemaal om het afwassen uit de weg te gaan. Maar dit eetpatroon is zeer ongezond en dus besloot ik om een rigoureuze beslissing te nemen en te investeren in een Bosch vaatwasser. Het voordeel van een Bosch vaatwasser is dat je niet meer dan 5 minuten kwijt bent aan het inladen van de vaatwasser. Vaak ben je maar 2 tot 3 minuten kwijt. Als je genoeg servies hebt hoef je de vaatwasser ook niet aan te zetten. Je kunt er voor kiezen, uit energiebesparende overwegingen, om de vaatwasser op te vullen met de vaat van meerdere dagen. Als je dit doet met de vaat zonder Bosch vaatwasser, dan stapelt het zich op, op het keukenblad. De boel koekt aan, en begint te stinken. Daarnaast neemt het alle ruimte van je keukenblad in beslag. Doordat ik het nu in de Bosch vaatwasser kan zetten is dat geen probleem meer. Zodra ik de deur van de Bosch vaatwasser sluit is de vaat uit het zicht. Ik hoef me ook geen zorgen te maken over aangekoekte resten, want de Bosch vaatwasser maakt alles elke keer weer perfect schoon. Voorheen liet ik de afwas ook wel eens staan en dan moest ik me een ongeluk schrobben om de aangekoekte resten te verwijderen. Ik vervloekte mezelf dan ook elke keer weer als ik de afwas liet staan. Nu heb ik dat probleem niet meer.

De Bosch vaatwasser van deschouwwitgoed.nl

Nu ben ik als alleenstaande moeder niet direct rijk te noemen. Ik kan prima rondkomen en ik kan comfortabel leven, maar een Bosch vaatwasser nieuw kopen is een flinke ingreep in de financiën. Daarom heeft het ook zo lang geduurd voordat ik een Bosch vaatwasser ging kopen. De reden dat ik überhaupt een Bosch vaatwasser gekocht heb is omdat ik via deschouwwitgoed eerder al een kookplat had aangeschaft voor een zeer voordelige prijs. Dus ik dacht dat ze bij deschouwwitgoed misschien ook wel een voordelige vaatwasser zouden hebben. En ik had gelijk. De site heeft naast vaatwassers en kookplaten ook:

  • Koelkasten
  • Fornuizen
  • Wasmachines
  • Drogers
  • Spoelbakken
  • Kranen
  • Vriezers
  • Boilers

Zoals je kunt zien is er eigenlijk genoeg te krijgen op het gebied van witgoed bij deschouwwitgoed.nl. Ik wilde zelf een Bosch vaatwasser, want ik ben altijd erg tevreden over Bosch. Dus ik heb direct via de website op het merk ‘Bosch’ gezocht. Vervolgens heb ik de resultaten gefilterd via de term ‘vaatwasser’ en daarna had ik een volledig overzicht van alle vaatwassers van Bosch. Vervolgens kon ik de prijsklasse opzoeken die bij mij paste en ik had eigenlijk al vrij snel een keuze gemaakt voor mijn nieuwe Bosch vaatwasser. Ik had gekozen voor een vaatwasser in een aluminium kleur, omdat mijn magnetron en oven ook van die kleur zijn. Dit paste voor mij dus prima in het geheel van mijn keuken. Vervolgens heb ik ook nog wat accessoires besteld, want verzending is toch gratis. Gezien de Bosch vaatwasser voor mij voordelig genoeg was kon ik nog wel wat extra geld besteden aan kleinere accessoires om mijn keuken een beetje te moderniseren.

Waarom een witgoed bestellen bij deschouwwitgoed.nl?

De voornaamste reden waarom ik deschouwwitgoed.nl aan zou willen raden zijn de uiterst voordelige prijzen. De website zit altijd onder de prijzen van de artikelen die je bijvoorbeeld in mediamarkt of een andere fysieke winkel zou kunnen kopen. Daarnaast verkopen ze bij deschouwwitgoed de beste merken. Zo heb ik dus een Bosch vaatwasser gekocht. Deze had ik ook direct via de website van Bosch kunnen kopen, maar die zijn dan vaak in ieder geval een dikke 10% duurder. De korting die je krijgt via deschouwitgoed.nl is voor mij dan ook de primaire reden waarom ik mijn vaatwasser en tevens mijn andere witgoed bij deze website bestel. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de kwaliteit. Je hebt altijd een jaar garantie op alle producten en de producten zijn van gerenommeerde merken zoals Bosch. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn dan kun je je bestelling terugsturen. De kosten worden in dat geval vergoed door deschouwwitgoed.nl. Ik denk dat, gezien dit eigenlijk nooit gebeurd, ze er bij deschouwwitgoed.nl alle vertrouwen in hebben dat mensen hun bestellingen niet zullen terugsturen. Tot slot kun je er zelf voor kiezen om je bestelling af te halen of te laten bezorgen. Zoals gezegd is de bezorging binnen Nederland helemaal gratis dus je kunt je bestelling het beste laten bezorgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn