De Primo grill is voor de ware liefhebber

De zomer staat weer voor de deur. Dus het is tijd om uw tuin aan te pakken en om eens naar de barbecue te kijken. Heeft die zijn beste tijd zo langzamerhand wel gehad? Waarom zou u dan niet in een Primo grill investeren? Want laten we direct met de deur in huis vallen: de Primo grill is simpelweg de beste barbecue in de wereld. Dat zeggen wij van kolenboertje.nl natuurlijk niet zomaar. Het heeft zijn reputatie meer dan waar gemaakt en is dan ook een uitstekend accessoire bij u op het terras. Natuurlijk betaalt u iets meer maar u betaalt niet alleen maar voor de merknaam. Het design mag er ook zijn deze ovale koepels zijn er in diverse soorten en maten te verkrijgen en hebben een doorgaans zwart deksel. Barbecueën is helemaal in de mode, ook bij mensen die niet langer vlees en vis eten. Want lekkere groentespiesen en zelfs kazen kunt u er op klaarmaken. Gezellig met uw gezin, met de familie, met vrienden of misschien wel alle collega’s tijdens een personeelsfeestje barbecueën op de Primo grill? Het komt nu allemaal wel heel erg dichtbij. Maar de barbecue aansteken en aanhouden is zo eenvoudig nog niet. U moet bijvoorbeeld wel uitkijken voor rookontwikkeling en stofdeeltjes. Briketten mogen niet langer branden voordat u vlees op de grillplaat legt. Enige voorkennis is aldus aan te raden en daarom bieden we u een leuke, interessante en gezellige workshop aan. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Lees dan alles over deze cursus en natuurlijk ook over de Primo grill op onze site.

Bestel uw Primo grill bij het Kolenboertje

De Primo grill is een uniek product dus mocht u hier interesse in hebben dan kunt u ons snel even een mailtje sturen of opbellen. Vervolgens bent u van harte welkom in Wierden maar het is ook mogelijk om direct om een levering van de Primo grill te vragen. Wat maakt de Primo grill nu eigenlijk zo bijzonder? We hebben de belangrijkste punten even op een rijtje gezet:

  • Het biedt een perfecte smaakbeleving van ieder product dat u hierop gaat roosteren en grillen.
  • Het regelen van de temperatuur is uitzonderlijk belangrijk tijdens het barbecueën. De Primo grill beschikt over een uiterst simpel te besturen regelaar.
  • Het is eenvoudig op te starten en zal tevens snel opwarmen zodat u misschien al wel na een kwartiertje uw eerste lap vlees op het vuur kunt gooien.
  • En ten slotte is de Primo grill weerbestendig. U kunt het object het hele jaar door buiten in uw achtertuin laten staan. Gaat het op een mooie zomerdag opeens flink regenen? Dan kunt u de klep snel sluiten.

U leest het, er zijn enkel voordelen te bedenken. Maar wij verkopen trouwens niet alleen maar de Primo grill. We bieden tevens een keur aan andere producten van gerenommeerde A-merken. Denk aan Dancook en Everdure, ontworpen door de beroemde chef-kok Heston Blumenthal.

We bieden een breed assortiment aan kolen en accessoires aan

Met alleen een barbecue kunt u nog niet zoveel beginnen. U hebt er immers briketten bij nodig. Deze briketten steekt u aan met aanmaakblokjes zodat ze branden en vervolgens verkolen. Ze gloeien op een hoge temperatuur na voor een ruime periode en dat is de periode waarop u kunt barbecueën. Tegenwoordig gebruikt men trouwens wel steeds minder vaak houtskool. Het is veiliger voor de gezondheid om bijvoorbeeld briketten van kokos of van nagelhout. Ook deze moderne alternatieven kunt u naast een keur aan accessoires op de site van het Kolenboertje bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn