De verhuur van heftrucks is hier snel geregeld

Wilt u voor een dag of twee een heftruck huren? Dan kan dat snel geregeld worden als u eens een kijkje neemt op hendrikseverhuur.nl. Want u zult zien dat de verhuur van heftrucks onze voornaamste werkzaamheid is. Wij leveren voor ieder type ondergrond de machine die er het beste bij aansluit. Hebt u tevens een hoogwerker nodig? Of zoekt u naar onderdelen die u aan uw eigen heftruck kunt plaatsen voor een tijdelijk project? Ook dan kunt u dat tegelijkertijd met de verhuur van heftrucks uitzoeken en regelen. Online kunt u bijvoorbeeld na het maken van een weloverwogen keuze direct uw gegevens invullen en aangeven welke truck u nodig hebt. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u er echter zeker van zijn dat de verhuur van heftrucks direct kan worden geregeld? Neem dan even telefonisch contact met ons op omdat u de reservering dan direct kunt laten ingaan. En mocht u alle producten van dichtbij willen zien dan bent u van harte welkom in Ede. We verwelkomen u daar van harte en leggen u graag uit wat u qua verhuur van heftrucks van ons mag verwachten en we kunnen u passend advies geven. Gaat het om het verplaatsen van grote hoeveelheden sierstenen? Die zijn dan vast en zeker bij u afgeleverd op pallets. Met een pompkar lukt het dan niet om die pallets te verslepen naar de achtertuin. Daar moet een zwaardere machine aan te pas komen. Ook voor het tillen van extreem grote of zware producten naar een hogere verdieping kan de verhuur van heftrucks of van hoogwerkers van pas komen. We denken bijvoorbeeld aan verhuizingen vanuit een flatje maar ook aan de opbouw van podia voor een aanstaand evenement.

Zit u om verhuur van heftrucks verlegen?

U hebt qua verhuur van heftrucks bij ons heel wat mogelijkheden.

  • Zo hebben we elektrische trucks maar ook heftrucks op diesel en lpg,
  • Daarnaast verhuren we een keur aan hoogwerkers,
  • En de verreikers kunt u huren als het gaat om zeer zware lasten die extra hoog opgetild moeten worden. We denken dan niet meer zo snel aan particulier gebruik, maar eerder aan de industrie. Hoewel het ook een geschikte machine is om de hoge bomen in de tuin mee te knippen.

Weet u al precies wat u qua verhuur van heftrucks zoekt? Klik dan op de juiste categorie. We nemen als voorbeeld de LPG vorkheftruck, ideaal voor binnengebruik en kleinere klussen op een hard oppervlak. Zoals u zult zien hebt u vervolgens de keuze uit 5 verschillende modellen. De verschillen onderling hebben voornamelijk te maken met het vermogen maar ook het hefvermogen. Des te zwaarder het product dat u wilt optillen, des te hoger het vermogen bij de verhuur van heftrucks moet zijn. Daar staat tegenover dat u dat product dan doorgaans minder hoog kunt tillen dus houdt hier rekening mee. Mocht de machine naar wens er niet tussen zitten dan raden we het u aan om ook bij de diesel en de elektrische heftrucks te kijken. Mocht u ook daar niets tussen kunnen vinden dan bieden we zware verreikers wellicht de oplossing. U begrijpt dus dat er qua verhuur van heftrucks nog heel wat uitgezocht moet worden. Reken er maar op dat we dit samen met u gaan uitzoeken.

Waarom kopen als u ook kunt huren?

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom keuren we alle heftrucks regelmatig. Na elke verhuurbeurt worden de producten nagekeken en gerepareerd waar nodig. Zorg zelf ook voor een veilige werkomgeving. Laat iemand met de machine werken die in het bezit is van een certificaat of een diploma en dus weet wat hij doet.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn