Een Hindoestaanse cateraar voor uw feest

Een Hindoestaanse cateraar voor uw feestHindoestaans eten is helemaal hot op het moment. Deze mooie en authentieke keuken wordt meer en meer ontdekt voor feestjes en partijen en daarom is het leuk om te ontdekken dat er nu ook een Hindoestaanse cateraar in Almere is gevestigd die hapjes en maaltijden uit deze keuken voor u klaar kan maken. De Hindoestaanse cateraar zorgt ervoor dat u nieuwe gerechten proeft en leert kennen en daarmee kunt u uw gasten verrassen, ongeacht wat de gelegenheid ook is waarvoor u een feestje geeft.

De maaltijden van de Hindoestaanse cateraar

RKR Catering is in Almere gevestigd en is bij sommige mensen ook al bekend als Surinaamse cateraar. Tegenwoordig opereren zij ook als Hindoestaanse cateraar en daarbij is het onder andere mogelijk om verschillende maaltijden te bestellen, waarmee u de gasten op uw feest kunt verwennen. Naast enkele bekende gerechten, zoals nasi en bami, kunt u via rkrcatering.nl maaltijden bestellen met onder andere:

  • Oven kip
  • Ketjap kip
  • Kouseband
  • Pompoen
  • Roti
  • Peking eend
  • Saoto soep

Ale maaltijden worden volledig vers voor u bereid en worden bij u afgeleverd voorzien van een heerlijk frisse rauwkostsalade. De Hindoestaanse cateraar zorgt er dus voor dat u altijd een lekkere en verzadigende maaltijd kunt voorschotelen aan uw gasten en dat u met smaak kunt genieten van al het lekkers uit de Hindoestaanse keuken. De Hindoestaanse cateraar maakt echter niet alleen maar maaltijden. Voor feestjes en partijen wilt u ook graag snacks en zoetigheden, zogenaamde mithai, kunnen voorschotelen. Bij deze Hindoestaanse cateraar bent u dan ook aan het juiste adres voor verrassende hapjes en oude bekenden.

De snacks en zoetigheden van deze cateraar

RKR Caterking biedt op haar website diverse snacks aan, waarbij de saus wordt meegeleverd. Deze Hindoestaanse cateraar levert onder andere bara met sambal, Vietnamese loempia’s met kip, kaasstengels, Surinaamse loempia’s, pasteitjes, samosa kip, vegetarische samosa, gebakken banaan met satésaus en meer. Zo kunt u bij deze cateraar ook Sahna krijgen, wat een bladgroenterol is en phoelauwrie. Dit zijn erwtenballetjes. Wilt u een diversiteit aan hartige snacks bieden, dan is dit mogelijk door uw bestelling aan te vullen met bekende snacks als bitterballen en kipkroketten. Zo heeft u een heerlijk assortiment met warme, hartige snacks, die uw gasten zeker niet af zullen slaan. Maar na wat hartigs gaat iets zoets er ook vaak wel in. Niet voor niets zijn wij in Nederland zo gek op toetjes en desserts en daarom komen de zoetigheden, de mithai, van deze Hindoestaanse cateraar absoluut goed tot zijn recht als aanvulling op alle gerechten en snacks die u uw gasten zult bieden. Voorbeelden hiervan zijn de kokos laddoe en de burfi, twee heerlijke gerechten waarvan u blijft eten. Maar ook de goelap djamoen en sew zijn zeker de moeite waard om te proberen. Al deze producten worden verkocht naar gewicht en op de website van deze Hindoestaanse cateraar staan de prijzen dan ook per kilogram vermeld, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent voor al deze gerechten. Dit geldt ook voor de maizena koekjes, die u ook onder de mithai op de website vindt. Die mag u zelf ook zeker niet missen. Bent u dus op zoek naar een originele cateraar voor uw feestje of partijtje? Neem dan contact op met RKR Catering in Almere. Deze Hindoestaanse cateraar verzorgt de maaltijden en snacks voor uw feestje erg graag en in overleg is er veel mogelijk. Bespreekt u uw wensen met deze cateraar en u zult gegarandeerd een geslaagd feest hebben, waarbij al uw gasten u zullen complimenteren op de originaliteit van uw catering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn