Een sollicitatiebrief kunt u leren schrijven

Een goede sollicitatiebrief is van groot belang als u gaat solliciteren. Het kan simpelweg aan het feit liggen dat uw huidige format qua sollicitatiebrief niet aan de eisen van deze moderne tijden voldoet. De beoordelaars van en bedrijf die de sollicitanten uitzoeken zullen dan al snel uw sollicitatiebrief wegleggen, soms zelfs zonder het te lezen! Natuurlijk is het te hopen dat ze in ieder geval even uw sollicitatiebrief doornemen zodat u kunt worden afgewezen omdat u niet gekwalificeerd genoeg bent. Mocht u een goede motivatie hebben of wel de juiste ervaring dan wel papieren in handen hebben, dan is de kans groot dat u op gesprek mag komen. Een bedrijf is in ieder geval niet verplicht om iedereen uit te nodigen voor een gesprek. Het wordt wel gewaardeerd dat u als bedrijf iedereen een bericht stuurt, ook als ze niet zijn uitgekozen. Helaas kunnen nog heel wat bedrijven hier van leren. Wij willen u graag wijzen op onze gratis te gebruiken website: lifebrander.nl. Want daar kunt u lezen hoe u een goede sollicitatiebrief kunt leren schrijven. We leggen u aan de hand van een aantal stappen uit waaruit een goede brief moet bestaan. Welke inhoud moet u verwerken en op welke plek moet u dat eigenlijk zetten? Op de middelbare school wordt hierin eigenlijk vrijwel geen les gegeven en daar mogen we toch best onze vraagtekens bij zetten.

Met een goede sollicitatiebrief vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt

Wacht niet langer en kijk op onze website naar de vele opties die we u aanbieden. Een groot gedeelte van de website is geheel gratis te gebruiken. Zo vindt u vele teksten over het maken van een sollicitatiebrief, een motivatiebrief of een cv. Ook kunt u er diverse voorbeelden vinden en mag u onze sjablonen geheel kosteloos kopiëren en verwerken in uw sollicitatiebrief. Wilt u liever persoonlijke hulp? Neem dan contact met ons op want u kunt namelijk een coach bij ons vragen om hulp. Dit kan volledig digitaal dus we kunnen iedereen in Nederland van de juiste informatie voorzien. Bent u dankzij onze sollicitatiebrief uitgenodigd voor een gesprek? Bedank dan niet alleen onze website maar vooral uzelf! U moe trots op uzelf zijn dat u al zo ver in het leven bent gekomen dat u wordt uitgenodigd voor een gesprek op misschien wel uw droombaan. En ook al is het geen droombaan, in deze moeilijke tijden mag u natuurlijk allang blij zijn dat er werk te vinden is. Uiteraard hopen we voor u dat u wordt aangenomen en dat de baan mogelijkheden biedt om hoger op te komen.

  • Zorg voor een positieve insteek van de brief,
  • Benoem wat u wellicht kunt toevoegen aan het bedrijf waarop u solliciteert,
  • En zorg ervoor dat de openingszin pakkend is. Op de website vindt u diverse voorbeelden. Want als u de lezer direct kunt boeien, dan is de kans groot dat uw naam blijft hangen!

We willen u graag persoonlijk helpen bij het solliciteren

Wilt u daadwerkelijk op een vacature solliciteren waar u echt uw zinnen op hebt gezet? Maar bent u soms wat onzeker, zeker als het aankomt op het schrijven van een sollicitatiebrief? Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar laat onze coach er nog even naar kijken. We willen u graag van informatie voorzien en u steunen. Bij ons werken professionals die vele jaren ervaring hebben in het helpen van mensen zonder werk of mensen die op zoek zijn nar een betere baan dan hun huidige. U kunt gerust een tweet naar ons sturen, we antwoorden zo snel mogelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn