Een toiletwagen huren is dé oplossing voor alle mensen

Een toiletwagen huren is dé oplossing voor alle mensenEr zijn bepaalde soorten dienstverlening die wel wat meer aandacht mogen krijgen vinden wij. We werken zelf in de bouw en zijn met regelmaat te vinden op de grotere bouwprojecten. Steeds vaker hebben we projecten die ver buiten de stad verricht moeten worden. Het opknappen van een boerderij, het plaatsen van stallen of het renoveren van schuren zodat deze weer veilig gebruikt kunnen worden. We raden onze klanten altijd aan om te kijken naar de mogelijkheden rond een toiletwagen huren. Niet omdat het zo ontzettend belangrijk is voor ons, maar omdat een toiletwagen huren kan zorgen voor enorm veel gemak voor heel het gezin. We zien namelijk steeds vaker dat een huis gerenoveerd moet worden terwijl het gezin hier gewoon blijft wonen. Ook tijdens de verbouwing – of in een caravan of campertje naast het huis. Kun je geen gebruik maken van het toilet in huis of verwacht je tientallen mensen die gebruik moeten kunnen maken van het toilet? Dan is een toiletwagen huren een optie die het voor iedereen makkelijker maakt. Voor het gemak: wij kiezen voor een toiletwagen huren via WB-Rent (wb-rent.nl).

Een toiletwagen huren voor een feest of evenement

Toen we laatst in gesprek waren met de mensen van WB-Rent, lieten we vallen dat we binnenkort een groot feest willen geven vanuit het bedrijf waar we werken. Om onze klanten te bedanken, maar ook om de familie van alle medewerkers eens uit te nodigen op een barbecue zodat de vrouwen en kinderen kunnen zien wie de mannen zijn waarover pappa/hun man het constant heeft. De heren raadden ons direct aan om eens te kijken naar een toiletwagen huren voor een evenement of feest. Hier hadden we nog niet aan gedacht omdat er gewoon een wc op de locatie is. Maar met de bijna honderd man die we verwachten op het feest, is een wc voor alle mensen natuurlijk helemaal geen optie. Zeker niet met een barbecue waarbij waarschijnlijk ook nog redelijk alcohol geschonken zal worden. WB-Rent legde direct uit dat er verschillende opties zijn en dat er ook gewoon een kleinere wagen gehuurd kan worden. Je hoeft dus niet direct te kiezen voor een toiletwagen huren waar meer dan duizend mensen gebruik van kunnen maken. Al is dat natuurlijk wel handig, maar het kost wat meer geld.

Praktisch op elk feest en elke bouwlocatie

Je hoort niet dagelijks mensen praten over een toiletwagen huren. Maar het is wel een ontzettend handige toevoeging op elk feest, elk evenement en elke bouwlocatie. Je hebt direct meer vrijheid wanneer je moet kiezen voor een bepaalde locatie of moet bepalen hoe lang het water eraf moet tijdens een renovatie. We hebben met veel plezier onze ervaringen gedeeld en raden iedereen aan om vooral eens te kijken naar de mogelijkheden voor het volgende feest of het volgende evenement. Wij hebben in ieder geval alvast een toiletwagen besproken voor de barbecue die we aan het einde van het jaar gaan houden. Via het bedrijf kwamen we overigens terecht bij nog veel meer bedrijven die het feest helemaal een succes gaan maken, want WB-Rent wist ons direct ook in contact te brengen met bedrijven die catering regelen en die springkussens hebben voor de kinderen die meekomen op het feest. De rest regelen we gewoon zelf, maar het is een geruststelling dat een toiletwagen huren al helemaal rond is zodat er geen rijen komen te staan voor de ene wc die we op onze locatie hebben. Want dat gaat natuurlijk nooit goed met zoveel mannen, vrouwen en kinderen die allemaal tegelijkertijd naar de wc moeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn