Helemaal tevreden met gratis flightradar

Al jaren lang ben ik een fanatiek vliegtuigspotter. Toen de eerste flightradar online kwam, was ik dan ook heel blij. Online vluchten volgen voegt zo veel toe aan vliegtuigspotten. Je weet precies waar je moet zijn op welk moment. Op een bijzonder regenachtige dag kun je thuis toch nog een beetje vliegtuiten spotten. De eerste flightradar die ik gebruikte was uiteraard een stuk minder geavanceerd dan die van tegenwoordig. Ik heb kunnen volgen hoe radars steeds bleven ontwikkelen. Tegenwoordig is thuis een online flightradar volgen bijna net zo leuk als buiten naar vliegtuigen kijken. Er is zo veel informatie te vinden op de websites en je kunt vluchten van over de hele wereld bekijken. De laatste tijd maak ik veel gebruik van de gratis flightradar van vluchtenvolgen.nl. Er zijn hier veel verschillende opties mogelijk en ik ben natuurlijk erg blij dat de service helemaal gratis is. Zo kan ik uren de radars bekijken zonder hier iets voor te hoeven betalen. Voor mij is de extra informatie over vliegtuigmodellen en de fabrikanten natuurlijk ook erg interessant. Wanneer ik erover lees, zie ik precies voor me hoe het toestel eruit ziet. Dan weet ik wanneer ik de deur uit ga ook precies waar ik op moet letten.

Flexibele flightradar overal te gebruiken

Een van de voornaamste redenen dat ik de flightradar van Vluchtvolgen gebruik, is het feit dat de radar overal te gebruiken is. Daardoor kan ik ook als ik onderweg ben vliegtuigen tracken. Het enige dat ik nodig heb is mijn tablet en een goed werkende internetverbinding. Zelfs in de trein lukt het vaak om vluchten te volgen. Daarnaast gebruik ik de flightradar, omdat:

  • Er veel informatie wordt gegeven. Naast het vluchtnummer en de aankomst- en vertrektijd staat er ook hoe snel het toestel vliegt, op welke hoogte het is en meer
  • De service geheel gratis is
  • Er ook andere kaarten gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld die van Google Earth. Met een plug-in kan Vluchtvolgen ook in combinatie met Google Earth gebruikt worden. Dit maakt de ervaring nog mooier

Van alle flightradars die ik gebruikt heb, vind ik deze een van beste. De vluchtradar is heel gemakkelijk te gebruiken en erg overzichtelijk. Waar ik ook ben, ik kan altijd even de radar bekijken om te zien of er nog leuke vluchten te volgen zijn. Als ik een vliegtuig ergens spot en er meer over wil weten, hoef ik alleen maar even naar vluchtvolgen.nl te gaan.

Een echte aanrader

Ik kan de flightradar van vluchtvolgen.nl zeker aanraden. Veel vliegtuigspotters die ik ken gebruiken de radar ook vaak. De radar blijft altijd up-to-date en hij werkt ook iedere keer dat ik de website bezoek. Zonder de flightradar van Vluchtvolgen zou ik echt minder uit mijn hobby halen. Met vluchtradars heeft vliegtuigspotten een extra dimensie gekregen. Ik hoor ook van steeds meer mensen dat ze regelmatig vluchten volgen. Als je eenmaal een keer een flightradar hebt gezien, wil je vaak weer terugkeren naar de website. Ik hoef me in ieder geval nooit meer te vervelen dankzij de uitvinding van de online flightradar. Ook op regenachtige dagen kan ik nog steeds volop vliegtuig spotten. Op een stormachtige dag vliegen er natuurlijk niet zo veel vliegtuigen in de omgeving, maar dan kan ik altijd nog vluchten volgen van andere delen in de wereld. Zelfs ’s nachts kijk ik wel eens naar de vluchtradar. Je zult dan zien dat er boven Europa een stuk minder vliegtuigen vliegen. Overdag zijn er zo veel gele vliegtuigjes te zien dat je de kaart zelf bijna niet meer ziet. Ga naar vluchtvolgen.nl en ontdek het ook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn