Het leukste vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Ben jij degene die voor jouw goede vriend/vriendin, broer of zus een vrijgezellenfeest moet organiseren? Woon je in midden- of Noord Nederland? Dan moet je natuurlijk dat vrijgezellenfeest in Amsterdam plannen! Bij Special Tours namelijk! Dit is onderdeel van Amsterdam Tour en daar boek je de allerleukste excursies, feesten en spellen in onze hoofdstad. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het boeken bij Special Tours. Ze hebben leuke activiteiten voor vrijwel elke doelgroep op hun website staan, maar zeker voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam bieden ze super veel opties, zoals:

  • Een middagje naaktmodel schilderen met een mannelijk of vrouwelijk model
  • De Pimp my Tarzan workshop (en dat is precies wat je denkt dat het is!)
  • Het Hangover Stadsspel
  • De Burlesque fotoshoot
  • Borrelen, Bikken en Brullen

Elk van deze spellen is perfect als vrijgezellenfeest in Amsterdam als de vrijgezel in kwestie wel houdt van een beetje gekkigheid. Overigens ook als diegene daar helemaal niet van houdt, een vrijgezellenfeestje is er nu eenmaal om de vrijgezel in kwestie een beetje uit zijn/haar comfort zone te trekken, niet? Maar als je dat liever niet doet en een iets bravere optie zoekt kun je ook nog meer dan genoeg leuke opties vinden op de website van Special Tours.

Gezellig vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als je het niet zo hebt op die extreme activiteiten waarbij een hoop hilariteit komt kijken kun je via Special Tours ook hele leuke andere excursies boeken. Een mooie stadswandeling bijvoorbeeld, door verschillende delen van Amsterdam, of een gezellig diner spel wat je met zijn allen kunt spelen. Dit is als vrijgezellenfeest in Amsterdam net zo leuk, en staat garant voor een hoop gezelligheid. Het dinerspel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het 50 Tinten dinerspel bijvoorbeeld. Dit is een leuke optie voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen. Je krijgt daarbij een sfeervolle privé-ruimte in een gezellig restaurant, waar jullie zullen worden bediend door jullie eigen mister Grey, super sexy! Uiteraard wordt er vooraf eerst een geheimhoudingsverklaring getekend door iedereen, en krijgt de vrijgezel (of winnaar) van de avond aan het einde een sexy persoonlijke goodiebag mee naar huis waar die gegarandeerd rode oortjes van krijgt. 

Stadswandeling, fietstocht of rondvaart door Amsterdam

Bij Special Tours kun je gelukkig niet alleen terecht voor zo’n hilarisch vrijgezellenfeest in Amsterdam. Ze hebben nog veel meer leuke activiteiten en excursies die het ook goed doen voor bijvoorbeeld familiedagen of werk-uitjes met collega’s. Denk maar eens aan zo’n mooie stadswandeling of fietstour met gids. Tijdens deze tours ga je met een local op stap en krijg je allemaal mooie verhalen te horen over het deel van Amsterdam waar je je in bevindt. Je zult na zo’n tour met hele andere ogen naar onze hoofdstad kijken, het is echt super leuk om te horen hoe bepaalde wijken zijn ontstaan en wat er zich vroeger op bepaalde plekken afspeelde. Als je graag een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseert dat niet zo extreem is als bovestaande opties dan is de stadswandeling of een fietstour een hele leuke optie. En natuurlijk mogen we de rondvaart door de grachten niet vergeten, want ook deze is uiteraard te boeken via Special Tours. Wanneer ga jij een dagje Amsterdam doen? 

https://tours.amsterdamtour.nl/een-leuk-teamuitje-in-amsterdam/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn