Het mokken bedrukken met logo is voor ons een eitje

Voor ieder bedrijf die hun mokken willen bedrukken met logo bieden wij van mokkenshop.nl de juiste oplossing aan. We kunnen per mok voor u aan de gang gaan maar dat zal niet snel voorkomen. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat u in de kantine van uw bedrijf mokken en kopjes aan uw personeel ter beschikking stelt zodat ze in hun pauze koffie en thee kunnen drinken. Maar niet alleen wilt u misschien mokken bedrukken met logo om weg te geven aan uw personeel tijdens een feestje of de kerstdagen, ook potentiële klanten zullen aangenaam verrast worden als u dit product weggeeft op een jaarbeurs of ander evenement. De grootste groep is de horeca. U wilt als hoteleigenaar, restauranthouder of welke horecagelegenheid u dan ook runt mooie mokken bedrukken met een logo. Uw bezoekers zullen de naam van uw gelegenheid vervolgens niet zo snel meer vergeten en dat maakt het een slimme marketing zet. Het staat daarnaast simpelweg zeer elegant. Wat hebt u nodig voor het mokken bedrukken met logo? Ten eerste een bedrijf dat deze mokken bedrukken met uw logo. Ten tweede het logo. Hebt u nog niet een dergelijke afbeelding ontworpen? Dan is het slim om dit snel te doen. Uploadt het vervolgens naar onze website als u een bestelling wilt maken, dan gaan we spoedig voor u aan de slag.

De mokken bedrukken met logo doen we binnen enkele werkdagen

Het mokken bedrukken met logo kunnen wij als geen ander. Van kleine bestellingen tot grote bulkbestellingen, wij zijn van alle markten thuis. Weet u al welke soort mokken u wilt voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam? Want we leveren ze in alle soorten en maten:

  • Van koffiekopjes tot grote cappuccinomokken maar ook theekoppen en chocolademelkkoppen,
  • Leverbaar in diverse designs, kleuren en formaten,
  • En het is zelfs mogelijk om foto’s op de mokken te printen. Een leuk cadeau voor een jarige medewerker.

Uw mokken bedrukken met een logo is werk dat u niet zelf kunt uitvoeren. U kunt moeilijk gaan investeren in dergelijke printers. Dat is werk dat u overlaat aan de professional en dus aan de Mokkenshop. Het zal absoluut een goede eerste indruk geven van uw bedrijf. Niet alleen voor horecagelegenheden raden we het daarom aan. Want ook tevens een vergadering met belangrijke zakenpartners staat het wel zo elegant als de koffiekoppen van uw bedrijfslogo zijn voorzien. U straalt er in ieder geval ontzag mee uit. Wilt u graag de kat uit de boom kijken voordat u een grote bestelling bij ons plaatst? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen en dat is dan ook de reden waarom we u de optie bieden om een proefdruk te ontvangen. Geef uw wensen aan ons door en stuur het logo mee, dan printen we snel een mok voor u. Bent u hier tevreden over en bent u tevens tevreden met de offerte die u tevens van ons krijgt opgestuurd? Geef dan het ja-woord en we gaan direct aan de slag.

Deze week kunt u al over het eindproduct beschikken

We houden u continu op de hoogte van de status van de bestelling. Dat doen we door u regelmatig een e-mail te versturen. Hebt u een account aangemaakt? Dan kunt u dergelijke informatie ook in uw klantomgeving terugvinden. Wist u trouwens dat we alle producten ook geheel blanco kunnen opsturen? Als u een bedrijfsnaam of logo overbodig vindt dan is dit de juiste beslissing. En tot slot betaalt u geen verzendkosten. Want we leveren in Nederland en België geheel kosteloos tot aan de voordeur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn