Het tel nr van de Belastingdienst biedt uitkomst

Al jaren doe ik mijn eigen belastingaangifte. Maar vorig jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart en toen werd het toch een ander verhaal. Iedereen die een eigen bedrijf heeft zal het wellicht wel herkennen, in het begin heb je nog niet veel geld te besteden en wil je besparen waar dat kan. Ik heb toen geen accountant genomen, ik besloot zelf mijn aangifte te blijven doen en alles met de belasting zelf te regelen. Dat was een hele opgave, maar gelukkig had ik het tel nr van de Belastingdienst tot mijn beschikking. En ik kan niet beginnen te beschrijven hoe belangrijk dit tel nr van de Belastingdienst voor mij is geweest. Ik vond het altijd wel leuk om de belasting te doen, dus ik was hier wel in geïnteresseerd. Maar om het voor een bedrijf te doen was toch andere koek. Ook al was het maar een klein bedrijfje, dat maakt niet uit. Het is nu eenmaal anders dan van particulieren, dus ik moest me hier even goed in verdiepen. Gelukkig is er online heel veel informatie te vinden. Dus op die manier kwam ik een heel eind. Maar op een gegeven moment begreep ik niet helemaal wat ik in mijn geval moest doen en ben ik op zoek gegaan naar het tel nr van de Belastingdienst.

Bel het tel nr van de Belastingdienst voor een snel antwoord

Het kost even tijd om te bellen dus ik probeer het altijd eerst zelf uit te zoeken. Maar als je dan vastloopt, is het ontzettend waardevol om het tel nr van de Belastingdienst te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is naar de site gaan van Belastingtelefoon. Hier vind je het tel nr van de Belastingdienst dat je nodig hebt. Je kunt natuurlijk het basisnummer bellen, maar er zijn meer nummers dus kijk even goed welke het meest geschikt is voor jou. Het heeft heel veel voordelen om het tel nr van de Belastingdienst te bellen:

  • Snel antwoord op je vraag
  • Gesprek met vakkundige medewerker
  • Persoonlijk advies

Je kunt nu eenmaal niet persoonlijk advies online vinden, hoe veel informatie de site van de Belastingdienst ook te bieden heeft. Als je informatie nodig hebt voor je persoonlijke situatie, kun je beter de Belastingtelefoon bellen. Dan kun je met iemand overleggen die er verstand van heeft en dan kun je weer verder. Het kost heel weinig tijd, je hoeft alleen maar je telefoon te pakken, het tel nr van de Belastingdienst in te toetsen en snel heb je iemand aan de lijn aan wie je je vraag kunt stellen, heel erg handig.

Regel je belastingaangifte lekker zelf

Op die manier heb ik mijn belastingaangiftes gedaan. Ik vond het leuk om te onderzoeken en ik vond het echt fijn om het in het begin zelf te doen. Dan heb je alles zelf onder controle en weet je precies wat er gebeurt. Verder kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het tel nr van de Belastingdienst is geweest. Ik had meerdere keren een vraag, toen ik iets niet begreep of toen ik zeker wilde zijn of ik het goed deed of niet. Ik heb er zo veel van geleerd dat ik inmiddels me goed ontwikkeld heb op dit vlak en nog bijna alles zelf doe. Ik kan het werk nog aan, zolang dat lukt houd ik de touwtjes graag zelf in handen. Nog steeds zit ik weleens met een vraagstuk, maar dan weet ik dat ik altijd kan terugvallen op het tel nr van de Belastingdienst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn