Hoedspruit is de ideale plaats om te vertrekken

Is Zuid-Afrika het land van bestemming deze zomer? Waar moet u dan beginnen? Het is immers een immens land en kent vele hoogtepunten. Naast een aantal zeer interessante steden waaronder Kaapstad, een prachtige kustlijn met uitzicht over zowel de Atlantische als de Indische oceaan en natuurlijk de Drakensbergen kent het uitgestrekte savannes die zich natuurlijk lenen voor een prachtige tocht tussen exotische dieren en planten. Boven het in zijn geheel ingesloten landje Lesotho bevindt zich Hoedspruit. Hoedspruit is een klein dorpje dat al jarenlang ideaal is als startpunt van vele reizen door Zuid-Afrika met uitstapjes naar het tevens indrukwekkende Botswana en Namibië. Als u echt van het landschap wilt genieten en dus minder aan de kust wilt vertoeven dan raden wij van limpopo-luxury.com het aan om Hoedspruit uit te kiezen. Naast het geven van allerlei tips over de omgeving bieden we een zeer luxe privé resort aan. Want we beschikken namelijk over een eigen privé reservaat met een grootte van circa 1.000 hectare. En dat allemaal nabij het idyllische dorpje Hoedspruit. U moet er trouwens wel op tijd bij zijn want vol is vol. Want wat u er voor terugkrijgt is een eigen villa in de natuur. Ongestoord genieten want zelfs de andere villa’s worden aan het oog onttrokken. De kans dat u er bijzondere dieren zult zien is des te groter dankzij de kleinschaligheid van ons park. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en wilt u Hoedspruit nu ook graag als beginpunt of misschien liever als eindpunt gebruiken van uw rondreis door dit imponerende land? Kijk dan snel eens op onze website.

We bereiden uw reis naar Hoedspruit graag voor

Het is een enorme verademing om het drukke Nederland uit te kunnen. Lekker onthaasten in Afrika, daar hebt u waarschijnlijk wel oor naar. Hoedspruit is niet alleen maar ideaal vanwege het feit dat u er kunt genieten in één van onze extreem luxe vakantieparadijsjes. Nee, het is tevens de ideale uitvalsbasis voor een keur aan activiteiten. Zo ligt het gebergte van Zuid-Afrika op steenworp afstand en kunt u ook snel het gerenommeerde Krugerpark in. Ga de Panoramaroute rijden en geniet van de pracht dat Zuid-Afrika is. En als u een dag of twee wilt uitrusten, gewoon in uw eigen bungalow, dan zult u overweldigd worden door het feit dat:

  • U omringd wordt door allerlei ongevaarlijke dieren zoals zebra’s en giraffes. U hoeft niet bang te zijn voor gevaarlijke dieren zoals leeuwen.
  • U kunt genieten van een keur aan faciliteiten. Van een eigen zwembad tot aan een luxe keuken, in Hoedspruit is het allemaal tot in de nopjes geregeld.
  • En neem ook eens een buitendouche zodat u tijdens het douchen kunt genieten van de prachtige sterrenhemel. Zoveel sterren zult u in Nederland vanwege de lichtvervuiling niet kunnen zien. Dit is dan ook een onvergetelijke ervaring.

Kijk voor de tarieven, de verschillende huizen in Hoedspruit en alle activiteiten op onze website.

Dit gaat een onvergetelijke vakantie worden

Wilt u deze reis naar Hoedspruit boeken? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt ons snel bereiken via het online contactformulier. Vergeet niet om naast uw vragen ook uw contactgegevens in te vullen, dan krijgt u deze middag nog antwoord. Wilt u liever direct een boekingsaanvraag maken? Dat is verstandig als u al een beetje aan de late kant bent. Maak in dat geval in het Engels of Nederlands een boekingsaanvraag. Geef aan wat uw wensen zijn en welk huisje u wilt huren en stuur de aanvraag op. U krijgt spoedig een reactie en dan kan de voorpret hopelijk snel beginnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn