Huur het groene Enschede park De Jaargetijden voor uw evenement

Een mooi aangelegd park is voor veel mensen een droomlocatie voor hun bruiloft, jubileumfeest of zakelijke meeting. Heerlijk in het zonnetje, in de frisse buitenlucht, kunt u samen genieten van een mooie dag. De Jaargetijden beschikt over een prachtig Enschede park op slechts vijf minuten rijden van het stadscentrum, dat zich uitstekend leent voor uw feestplannen. Daarbij kan De Jaargetijden gelijk de nodige aanvullende services voor u verzorgen, zoals de catering of de muziek.

Wat het Enschede park De Jaargetijden je kan bieden

Met een feest in het Enschede park De Jaargetijden wordt je evenement een heus sprookje. Het ruime terras van dit bosrijke park biedt ruimte aan tientallen gasten. Daarnaast geniet je vanaf dit terras van een prachtig uitzicht op kleurrijke bloemperken, een vijver, en bossen op de achtergrond. Het is kortom moeilijk te geloven dat je je in het centrum van het levendige Enschede bevindt. Wil je graag een ommetje maken om wat meer van dit Enschede park te zien, of om bijvoorbeeld een mooie trouwfoto te maken aan de rand van de vijver? Ook dat is geen enkel probleem. Door het park lopen verscheidene verharde wandelpaden, die je langs de mooiste plekjes voeren zonder dat je vieze schoenen krijgt. Wordt het onverhoopt toch wat frisser? Dan kun je het feest voortzetten in het sfeervolle historische pand dat bij het landgoed hoort. Dit pand beschikt onder meer over een fraaie serre, die een mooi uitzicht biedt over het Enschede park. De Jaargetijden kan ook de catering voor je regelen. De hapjes en drankjes zijn helemaal op de wensen van jou en je gasten aan te passen. Zo kunnen de medewerkers van De Jaargetijden een buffet samenstellen met zo veel mogelijk vegetarische hapjes, of kunnen ze de gerechten aanpassen op eventuele allergieën. De chefs van De Jaargetijden kunnen ook voor de kinderen wat lekkers op tafel zetten. In goed overleg met de ouders wordt er zo een menu samengesteld dat ook bij de allerkleinsten in de smaak valt. De Jaargetijden biedt opties voor ieder budget, en bespreekt van tevoren goed welk bedrag u voor welke diensten betaalt. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met een onverwacht hoge rekening.

Boek parklocatie De Jaargetijden voor het feest van je leven

Het Enschede park De Jaargetijden is met name erg in trek voor bruiloftsfeesten. Het park is dan ook dé officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Naast een schitterende locatie biedt De Jaargetijden ook andere services aan die nodig zijn om je huwelijk tot een succes te maken. Want bij een geslaagd huwelijksfeest hoort natuurlijk ook goede muziek, een bruidstaart, en een huwelijksfotograaf die deze bijzondere dag voor jullie vastlegt. Het team van De Jaargetijden kan al deze zaken voor jullie regelen, zodat jij en je aanstaande partner onbezorgd naar de bruiloft toe kunnen leven. Natuurlijk heet dit Enschede park ook mensen met andere plannen van harte welkom voor een onvergetelijke dag. Zo kun je het park van De Jaargetijden onder meer boeken voor de volgende evenementen:

  • Jubileumfeesten
  • Verjaardagen
  • Personeelsfeesten

Ook wanneer je ‘zomaar’ wat te vieren hebt kun je vanzelfsprekend bij De Jaargetijden aankloppen. Of je voetbalteam nou kampioen is geworden, je een spetterend afscheidsfeest wil geven voor je zus die gaat emigreren of je pas bent afgestudeerd – De Jaargetijden zal ervoor zorgen dat jij en je familie, vrienden of collega’s kunnen genieten van een fijne middag. Wil je meer weten over de mogelijkheden tijdens een feest in het Enschede park van De Jaargetijden? Kijk dan op dejaargetijden.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn