Ken je deze opslagruimte in Oosterhout al?

Woon je in de buurt van Oosterhout en ben je op zoek naar een fijne opslagruimte omdat je de zolder aan het leegruimen bent? Dan moet je absoluut bij Easybox wezen., en hun opslagruimte in Oosterhout. Zelf vond ik het altijd een gek idee om mijn spullen ergens anders op te slaan, maar na mijn verhuizing ben ik daar heel anders over gaan denken. Ik moest namelijk tijdelijk in een reeds gemeubileerde woning wonen, en kon mijn spullen nergens kwijt, tot een vriendin me deze opslagruimte in Oosterhout aanraadde. Ik dacht altijd dat je alleen hele grote opslagboxen kon huren, maar bij deze aanbieder hebben ze ook relatief kleine boxen, en die zijn helemaal niet zo duur! Ik heb toen de box in maat M gehuurd, waar al mijn meubels en super veel verhuisdozen in pasten. Ik woon echter niet zo groot en heb ik niet extreem veel spullen, dus misschien heb jij voor je hele inboedel wel een veel grotere box nodig, dat weet ik niet. Ik had hun maat M opslagruimte in Oosterhout in ieder geval voor 3 maanden gehuurd, waarna ik alles weer kon ophalen en in mijn nieuwe huis neerzetten. Daar bedacht ik me echter dat ik heel veel spullen had die ik totaal niet had gemist, oftewel, die ik niet gebruikte. Daar heb ik toen een veel kleiner formaat opslagruimte in Oosterhout voor gehuurd, waar alles nu nog steeds in ligt opgeslagen. Het is heel erg fijn dat ik al deze spullen niet op zolder hoef te leggen, want daar heb ik nu een fijne loungeplekje van kunnen maken met een logeerbed voor als er iemand wil blijven slapen.

Ken je deze opslagruimte in Oosterhout al?

Flexibele opslagruimte in Oosterhout

Wat ik het fijnste vind aan het contract dat ik voor deze opslagruimte in Oosterhout heb is dat het heel erg flexibel is. Ik had dus in eerste instantie een grotere opslagruimte gehuurd voor enkele maanden, en kon daarna zonder problemen overstappen op een kleinere. Het contract werd gewoon omgezet en ik ging direct minder betalen. Wanneer ik op een bepaald moment besluit dat ik de opslagruimte in Oosterhout niet meer nodig heb kan ik gewoon binnen een maand opzeggen. Ik haal dan al mijn spullen op, lever de sleutel in en het contract loopt af.

Wat kun je allemaal opslaan bij Easybox?

Vraag je je af waar mensen hun opslagruimte in Oosterhout allemaal voor gebruiken? Ik was daar ook wel nieuwsgierig naar en heb met diverse mensen die ik daar tegenkwam gekletst. Dit is waar de opslagboxen meestal voor lijken te worden gebruikt:

  • Meubels en tapijten
  • Seizoensartikelen zoals tuinstoelen
  • Herinneringen (zoals fotoalbums en tekeningen van toen je kind was)
  • Onderdelen (bijvoorbeeld van mensen die aan auto’s klussen)

Zelf had ik mijn hele opslagruimte in Oosterhout vol staan met meubels en verhuisdozen. Deze had ik gewoon een beetje opgestapeld zodat ik optimaal van het aantal vierkante meters gebruik kon maken. De zware dingen onderop, de lichte dingen daar bovenop. Ook had ik vrij veel boeken die ik niet gauw nog een keer ga lezen, maar die ik ook niet weg wilde doen. Zo’n opslagruimte is daar echt ideaal voor!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn