Kom voor innovatief ontwerp samenwerken met Lex Bruns!

Wilt u graag een innovatief ontwerp maar weet u niet bij wie u moet zijn om dit te realiseren? Kom dan een keer naar mijn website kijken. Ik ben namelijk Lex Bruns en ik help u graag om een mooi ontwerp te maken voor uw nieuwe woning of bedrijfspand. Ik heb al vele jaren ervaring met het maken van een innovatief ontwerp en ik stel mijn diensten graag tot uw beschikking. In de loop der jaren heb ik mij volledig weten toe te spitsen op innovatief ontwerp en ik hoop dat ik ook voor u aan de slag mag. Er zijn de afgelopen jaren namelijk steeds meer mogelijkheden ontstaan om een huis op een duurzame wijze te ontwerpen. Dit is ook de kern van mijn innovatief ontwerp dat ik voor u zou willen maken. Ik kijk altijd heel goed naar de wensen van de klant en kijk daarnaast altijd goed naar de locatie van het pand. Komt een woning namelijk in de bossen te staan, dan zorg ik ervoor in mijn innovatief ontwerp dat ik veel met hout kan werken. Ook zal ik de mogelijkheden bekijken voor de aanbreng van een houtkachel omdat het zonde is om in een bos te wonen en vervolgens niets te doen met de natuurlijke materialen die u om u heen heeft. Dat is de kracht van mijn innovatief ontwerp, ik kijk altijd goed naar wat de omgeving te bieden heeft en probeer dat zo goed mogelijk te integreren in de uiteindelijke woning die ik voor u kan ontwerpen. Mocht u willen weten wat ik in de loop der jaren allemaal reeds heb weten te maken, dan hoop ik dat ik u snel een keer op mijn site zou mogen ontvangen. Het adres van mijn site is LexBruns.nl.

Ik streef naar duurzaamheid in mijn innovatief ontwerp

Ik werk al heel lang samen met mensen die graag een duurzame woning willen. Ik zorg er in mijn innovatief ontwerp dan ook voor dat ik zoveel mogelijk duurzame elementen verwerk waardoor uw woning zo min mogelijk het milieu belast. Mocht u ook graag een innovatief ontwerp van mij willen ontvangen, dan wil ik u graag vragen om een keer naar mijn site te komen kijken. Hier leg ik u namelijk precies uit wat ik allemaal voor u zou kunnen betekenen en ook kunt u hier zien wat ik in de afgelopen jaren reeds tot stand heb weten te brengen. U zult zien dat geen enkel project op de voorgaande lijkt en dat doe ik omdat ik altijd goed luister naar de wensen van mijn opdrachtgevers. Hierdoor krijgt u altijd het innovatief ontwerp waar u naar op zoek was en u zult er daarom ook geen tweede van kunnen vinden. Mocht u specifieke vragen hebben over de mogelijkheden die ik u kan bieden, dan hoop ik dat u even naar LexBruns.nl wilt gaan om daar vervolgens via het contactformulier even een mailtje naar mij te sturen. Ik zal mijn best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

Uw wensen staan in mijn ontwerp centraal

Wilt u graag uw nieuwe woning duurzaam en klimaatneutraal maken? Kom dan een keer kijken naar welke mogelijkheden ik u allemaal kan bieden. Ik sta voor u klaar om u te helpen met:

  • het bedenken en ontwerpen van een duurzame woning of duurzaam bedrijfsgebouw
  • het berekenen van de mogelijkheden die de locatie van uw woning van nature biedt
  • het kiezen van de juiste materialen
  • lexbruns.nl

Ik hoop dat ik u snel een keer zou mogen spreken om te horen wat u graag van mij zou willen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn