Kunt u wel een feedback training gebruiken?

Als manager moet je van vele markten thuis zijn, dat heb ik ondervonden toen ik eenmaal een leidinggevende functie kreeg. Het is namelijk zo dat je met heel veel verschillende mensen moet kunnen omgaan en daarom is het niet altijd eenvoudig om tet weten hoe je mensen moet benaderen om te bewerkstelligen wat je eigenlijk wilt. Om het concreter te maken: ik heb gemerkt dat wanneer ik mensen feedback moet geven op hun werk, ik heel snel de verkeerde toon aansla. Ik vind het zelf namelijk nooit erg om commentaar te horen en daarom formuleer ik mijn eigen kritieken nooit zachtzinnig. Dat is niet altijd de beste manier om mensen te motiveren om verandering in te zetten en daarom heb ik gekeken wat ik kon doen om te zorgen dat ik beter zou worden in het geven van opmerkingen en commentaren. Ik heb toen besloten dat het goed zou zijn om een feedback training te gaan geven. Wanneer ik namelijk een goede feedback training zou kunnen volgen, zou ik daar heel veel aan kunnen hebben. Ik wilde dan echter wel een feedback training van iemand krijgen die ook echt verstand van zaken had. Ik zat er namelijk niet op te wachten om les te krijgen van een koekenbakker want daarvoor is mijn tijd te kostbaar. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik een goede feedback training kon gaan volgen. Ik ben toen op het internet gaan kijken naar de opties en ik heb gezien dat ik het beste een keer naar de site van feedbackgeven.nl kon gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een feedback training willen volgen en ik heb gezien dat de recensies over deze site ook zeer lovend waren. Dat was een heel goede start en ik wilde daarom graag weten wat ik hier allemaal kon doen. Ik heb daarom gekeken wanneer de eerstvolgende feedback training zou zijn en ik heb toen besloten om hier in de leer te gaan. Ik had namelijk al snel in de gaten dat ik hier heel veel zou leren en dus stond ik te trappelen om te beginnen aan de feedback training. 

Ik heb heel veel geleerd van deze feedback training

Wat ik heel fijn vond aan deze feedback training is dat je vanaf de eerste seconde nuttige dingen leert tijdens deze feedback training. Deze mensen komen snel tot de kern en geven je goede oefeningen om de theorie om te zetten naar de praktijk. Ik ben daarom heel blij dat ik hier een feedback training ben gaan volgen want ik heb gemerkt dat ik hier echt heel interessante kennis heb opgedaan. 

Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen 

Ik merk dat ik sinds ik deze feedback training heb gevolgd, heel veel geleerd heb en dat ik echt beter ben geworden in mijn werk. Dat is heel prettig want zo functioneer ik vele malen beter. Kortom:

  • Deze training heeft mij veel opgeleverd
  • Ik heb deze training met veel plezier gevolgd
  • Ik heb het idee dat ik gegroeid ben in mijn werk 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op feedbackgeven.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn