Laat ons uw champagneglazen graveren

Schenkt u regelmatig bubbelend en mousserende wijnen? Ook wel bekent als champagne? Dan werkt u wellicht in een chique restaurant of bent u cateraar op diverse gelegenheden zoals bruiloften en belangrijke conferenties. Er mag wat gevierd worden en dat u daarom uw champagneglazen graveren wilt, dat vinden wij geen gek idee. Voor het champagneglazen graveren bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. We beschikken over uiterst moderne lasers zodat we niet in gevaarlijke zuren hoeven te etsen. Deze technologie is een stuk efficiënter want we kunnen in scherp detail champagneglazen graveren met daarop de naam van uw horecagelegenheid en natuurlijk het bedrijfslogo. Wilt u de champagneglazen graveren met diverse versiersels, bijvoorbeeld rond uw bedrijfsnaam? Dan is dat geen enkel probleem voor onze professionals die al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Naast nauwkeurigheid speelt de veiligheid ook een belangrijke rol. U begrijpt natuurlijk wel dat we liever met lasers werken die we op afstand kunnen besturen in plaats van gevaarlijke zuren zoals waterstoffluoride. Afijn, u wilt uw champagneglazen graveren omdat het netjes staat en u daarnaast reclame kunt maken voor uw restaurant, hotel of cateringservice. Kijk in ieder geval eens op wijnwinst.nl want dan ziet u direct een overzicht van al onze werkzaamheden. Naast champagneglazen graveren we namelijk tevens bier- en wijnglazen, porselein en waterkannen. U kunt direct aangeven op welke hoogte u de glazen wilt graveren en wat er precies op moet. Dan sturen we u deze middag nog een vrijblijvende offerte op.

Dankzij het champagneglazen graveren zal u veel geld bespaard blijven

Het champagneglazen graveren is voor ons natuurlijk een eitje. Maar waarom zou u dit eigenlijk doen? We hebben al enkele voorbeelden van voordelen gegeven:

  • Het staat erg chique,
  • U kunt op een simpele elegante manier uw bedrijf onder de aandacht brengen,
  • U bestelt in bulk bij ons dus u bent geen dief van de portemonnee,
  • Wij werken erg snel dus het graveren en afleveren kan deze week nog,
  • En u kunt uiteindelijk op champagne besparen.

Dat laatste is natuurlijk erg interessant. Want een fles van dit goddelijke spul is erg duur, vaak tussen de 50 en de 100 euro per fles. Uw personeel kan niet langer te veel inschenken omdat het logo of de bedrijfsnaam zo kan worden ingegraveerd dat het fungeert als schenklijn. Gaat uw personeel daar overheen, en dat kunt u nu eenvoudig controleren, dan kunt u hen er direct op aanspreken. Dit gaat u waarschijnlijk honderden euro’s per jaar schelen. U kunt namelijk 30 à 40 procent meer uit de fles halen dankzij het champagneglazen graveren!

Voor vragen kunt u ons natuurlijk snel bereiken

En wel door ons te mailen of te bellen. Het is mogelijk om alvast uw gegevens op de website achter te laten. Dat is handig als onze klantenservice al gesloten is. Stel dan ook direct uw vraag, we bellen of mailen u op een handig tijdstip terug. Het is tevens mogelijk om direct een offerte voor het champagneglazen graveren aan te vragen. Voordat u dat gaat doen kan het wellicht geen kwaad om even rond te kijken op onze website. Want u zult zien dat we naast het champagneglazen graveren ook allerlei andere glazen kunnen bedrukken en graveren. Qua drukwerk kunnen we bijvoorbeeld zeefdrukken en transferdrukken maken, dus tel uit uw winst en bestel een bedrukt servies in veelvoud bij Wijnwinst. Bent u tevreden met onze service? Laat dan gerust een berichte of rating achter. Zo hebben we op dot moment en gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren en daar zijn we erg trots op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn