Maak een rondreis Indonesië met kinderen!

Wilt u graag een rondreis Indonesië met kinderen maken? Dan kunt u die reis geheel op maat laten maken. Dat betekent dat u persoonlijk contact opneemt met ons specialistische reisbureau: dari-java.nl. Zoals u uit de naam al wel kunt opmaken zijn we gespecialiseerd in reizen naar deze prachtige oude kolonie van Nederland. Die invloeden zijn ook zeker nog te zien en het is ook helemaal niet vreemd dat u als Indiër een reis naar uw wortels wilt maken. Omdat u daarom een rondreis Indonesië met kinderen wilt maken of een groepsreis dan wel een hele persoonlijke individuele reis naar verloren gewaande familieleden is het zaak om een kleinschalig reisbureau als Dari Java te contacteren. Want wij werken samen met mensen ter plaatse. Op vrijwel ieder eiland, in iedere grote maar ook kleine stad kennen wij perfecte accommodatieplekken. We werken nauw samen met de inwoners van dit land en we bezoeken alle activiteiten die we hebben opgenomen in ons programma zelf eerst even. Ook de plekken waar u kunt overnachtingen checken wij van te voren zodat we ten eerste weten wat we aanbieden en ten tweede een hoge standaard in acht kunnen nemen. Een aantal redenen om een rondreis Indonesië met kinderen door onze te laten maken hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • U krijgt te maken met een betrokken en kleinschalige organisatie,
  • We hebben jarenlange ervaring met het maken van een rondreis Indonesië met kinderen,
  • We voorzien u van persoonlijk advies en komen zo nodig zelfs bij u langs,
  • We zijn aangesloten bij de GGTO en het calamiteitenfonds.

Een rondreis Indonesië met kinderen maken wij op maat

Als u aan een rondreis Indonesië met kinderen denkt dan denkt u waarschijnlijk aan toegankelijke plekken. Het hangt er natuurlijk heel erg vanaf hoe oud uw kinderen zijn. We raden het wel aan om pas vanaf latere leeftijd een dergelijke reis te maken. Uw kinderen zijn meer bewust en zijn in staat om een vliegreis van 9 à 10 uur te maken. Doe bijvoorbeeld een cruise door dit prachtige gebied. U kunt er allerlei eilanden en eilandjes mee aandoen en zelfs de komodovaranen van een afstandje bekijken. Of ga naar Borneo waar dichte oerwouden met bijzondere dieren worden afgewisseld door prachtige stranden. Maar de mooiste stranden vindt u wellicht in Bali. En u kunt op dat relatief kleine eiland ook nog eens vulkanen bezoeken en beklimmen. Snuif de cultuur op van uw voorouders of, als Nederlander, maak kennis met deze oeroude cultuur. U zult zien dat ieder eiland weer anders is. Dat geldt zowel voor het landschap, de activiteiten die u daar kunt doen als voor de mensen die er ongetwijfeld zult ontmoeten. En als klap op de vuurpijl is de cuisine van dit land overheerlijk. Iedereen zal hier dan ook aan zijn trekken komen en kunnen genieten tijdens de rondreis Indonesië met kinderen op maat! U hebt er niet eens een verplichte vaccinatie voor nodig dus tel uit uw winst.

Het zal ongetwijfeld heel wat mooie momenten opleveren

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan direct aan. Hebt u vragen of wilt u graag een afspraak maken omdat u een rondreis Indonesië met kinderen wilt samenstellen met onze hulp? Klim dan in de pen. Binnen Twente komen we graag naar u toe en berekenen we geen voorrijkosten. Woont u iets verder weg? Dan brengen we wel enige onkosten in rekening. We gaan graag met u rond de tafel zitten om uw wensen uiteindelijk om te zetten in een bijzonder originele ervaring. Een unieke reis die u nooit meer zult vergeten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn