Mani verhuur helpt u op weg

Zoekt u vervoer voor uw bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld zakenpartners van en naar het station of de luchthaven vervoeren maar is het vrij nutteloos om direct te investeren in een compleet wagenpark? Dan is personenvervoer huren zoals bij mani verhuur een uitstekend idee. Want bij mani verhuur staan wij voor u klaar om, ongeacht de grootte van de groep, u snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Kijkt u eens op onze website, manitours.nl, zodat u ziet wat wij voor u kunnen betekenen en wat de tarieven zijn. Zo is het zelfs mogelijk om u naar een andere stad binnen Europa te vervoeren. Als u echt met stijl wilt arriveren voor een jaarbeurs, evenement of een conferentie dan hopen wij dat u in de toekomst eens voor mani verhuur kiest. Naast het vervoer dat we graag de hele dag voor u klaarstaan om u en uw partners van hot naar her te vervoeren, kunt u mani verhuur ook zien als taxibedrijf voor particulieren. In dat geval vindt u ons in ieder geval in Den Haag en Schiphol. Voor ritjes binnen de Randstad kunt u daarom op ons rekenen maar mani verhuur kan u ook rustig naar Parijs, Berlijn of Düsseldorf vervoeren. Nogmaals: de exacte tarieven staan op onze website alfabetisch op plaats vermeld.

Bij mani verhuur is er voor de ondernemer en particulier een oplossing

We vinden een persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom is het altijd aan u om te bepalen of u voorin of liever achterin zit. Werkt u tijdens een lange afstand graag nog even door dan hebben onze chauffeurs daar begrip voor. Tevens gunnen we u uw privacy en het komt zelfs regelmatig voor dat belangrijke zaken in de auto’s van mani verhuur uitgesproken worden. Een deal sluiten tijdens een autorit? Het kan allemaal bij mani verhuur. Maar ook als taxidienst kunt u dus op ons rekenen. Handig voor:

  • Als u met wat vrienden of uw partner uitgaat en stiekem ook wel zin hebt om wat wijntjes en biertjes te drinken,
  • Omdat u vroeg in de ochtend met het vliegtuig op zakenreis of vakantie gaat. Als u met de taxi gaat dan hebt u veel minder stress dan wanneer u met het openbaar reist. Daarnaast betaalt u geen parkeerkosten,
  • Maar ook als u al wat ouder bent en wat minder mobiel bent geworden. U stapt wat minder vaak in uw eigen auto en de afstand is misschien net te ver om te fietsen. Reken er maar op dat u ook dan op de goede service van mani verhuur kunt rekenen.

De tarieven die wij hanteren zijn opgedeeld in vervoer tussen 1 en 4 personen en vervoer tussen 5 en 8 personen. Er geldt een standaard instaptarief en vervolgens betaalt u per kilometer en per minuut een vaststaand bedrag. Reken er trouwens maar op dat u bij ons geen dief van de portemonnee zult zijn.

Kijk snel op de website naar de actuele tarieven

Wilt u direct boeken bij mani verhuur? Of heeft dit pas voor u in de toekomst een voordeel? Vergeet in ieder geval niet om deze website even te bookmarken en om ons telefoonnummer alvast op te slaan in uw smartphone. Voor groot vervoer is het ook een optie om even een offerte aan te vragen. Wilt u met een grote groep bijvoorbeeld een flink eind Europa in? Dan kunt u dat aangeven en berekenen we de kosten. U zit vervolgens nergens aan vast want deze offerte blijft vrijblijvend totdat u besluit om er mee akkoord te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn