Meer tevreden klanten door Magento hosting

Drie jaar geleden ben ik als freelance webdesigner begonnen. Ik begon klein, maar inmiddels bouw ik maandelijks vijf websites voor kleine en middelgrote organisaties. Soms bouw ik websites voor andere freelancers, soms voor een blog en andere keren bouw ik een webshop voor e-commerce bedrijven. Ik werk met WordPress en Magento. De webshops bouw ik altijd met Magento. Ik help mijn klanten vaak ook met het beheer van de website. Als er problemen met de website zijn, bellen ze mij. Ik moet dan de problemen oplossen of schakelen met de host. Voorheen maakte ik niet specifiek gebruik van Magento hosting. Ik bracht al mijn klanten onder bij hetzelfde bedrijf. Ik merkte alleen dat ik niet snel kon schakelen met deze organisatie. Ik kon ze telefonisch niet bereiken en het kwam steeds vaker voor dat er problemen waren met de server. Ik besloot om voor mijn klanten in de e-commerce sector op zoek te gaan naar Magento hosting bij een andere organisatie. Deze klanten waren wat mij betreft het meest belangrijk om snel over te zetten naar een andere host waar de problemen sneller opgelost worden. Dit soort klanten zijn namelijk sneller boos als ze te lang moeten wachten. Zij zijn volledig afhankelijk van hun website en de bestellingen via de webshop. Hoe langer de website offline is, hoe meer bestellingen ze mislopen. Via een forum kwam ik bij Magento Hosting van WebRuimte Hosting uit. Op de website kon ik meteen een telefoonnummer vinden. Dat was al een grote plus ten opzichte van de andere hosting partij. Daar kon ik alleen via een contactformulier contact zoeken. Ik heb de Magento hosting van WebRuimte Hosting een paar maanden uitgeprobeerd en ik was erg blij dat ik deze verandering had doorgevoerd. Niet alleen ikzelf ben meer tevreden, maar ook mijn klanten. Niks is belangrijker dan dat.

Alle voordelen van Magento hosting

Naast dat ik veel sneller kan schakelen met de medewerkers van WebRuimte Hosting dan met de vorige host, ondervind ik nog veel meer voordelen aan Magento hosting. Op de website van WebRuimte Hosting zag ik dat Magento hosting voor de snelste laadtijd zorgt. Maar dat wilde ik toch eerst met eigen ogen zien. Daarom heb ik de laadtijd van vijf websites voor de aankoop van het Magento hosting pakket en na de aankoop ervan gemeten. Alle website bleken sneller te laden. Dit komt omdat WebRuimte Hosting over de nieuwste technieken en SSD schijven beschikt. Wat verder ontzettend handig is, is dat de Magento hosting pakketten altijd gratis SSL certificaten bieden. Voorheen moest ik dat nog apart aanschaffen voor bedrijven die dit graag wilde. Nu is het een must voor alle websites en daarom is het zo handig. Wat ik verder nog erg handig vind, is dat je kunt kiezen uit drie verschillende Magento hosting pakketten. Voor sommige klanten voldoet het goedkoopste pakket. Dit is het starter pakket waarvoor mijn klant slecht 0,99 cent per maand hoeft te betalen. Voor grotere klanten kies ik meestal voor het extra pakket. Deze voldoet meestal aan alle wensen en kost slechts 3,99 euro per maand.

Geduldige en vriendelijke medewerkers

Ik heb regelmatig contact met de medewerkers van WebRuimte Hosting en ze zijn altijd even vriendelijk. Soms als ik zelf mijn geduld verlies omdat een van mijn klanten ongeduldig is, kunnen de medewerkers van WebRuimte Hosting me altijd gerust stellen. Daarnaast zijn de medewerkers:

  • Snel;
  • Innovatief;
  • Helder in hun communicatie;
  • Betrouwbaar.

Inmiddels heb ik besloten om alle websites te verhuizen naar WebRuimte Hosting. Ook als het gaat om WordPress hosting. De verhuizing is helemaal niet ingewikkeld dus ik heb het er voor over om een hele kleine moeite te doen voor meer tevreden klanten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn