Op effectieve wijze kilo’s verliezen via een virtuele maagband in Groningen

Als je te kampen hebt met overgewicht en maar niet kunt slagen in het aanpakken van die overtollige kilo’s, dan is een virtuele maagband in Groningen misschien iets voor jou. Via Hypnose Praktijk kun je namelijk in drie sessies een virtuele maagband laten plaatsen. Dit is echter niet te vergelijken met het plaatsen van een echte fysieke maagband. Voor die laatste dien je immers een operatie te ondergaan. Tijdens deze operatie wordt er een echte maagband geplaatst die jouw maag fysiek kleiner maakt. Daardoor past er minder in en dus ga je logischerwijs minder eten. Je hersenen krijgen immers het signaal dat je vol zit en dan heb je geen zin meer om meer te gaan eten. Het draait echter allemaal om dat signaal in de hersenen. Als je zonder een fysieke maagband in je lichaam een signaal kunt opwekken waardoor je hersenen denken dat je maag kleiner is, dan is dat uiteraard voldoende. In dat geval kun je een ingrijpende operatie omzeilen en toch profiteren van exact dezelfde resultaten. Daarom kun je ervoor kiezen om juist een virtuele maagband in Groningen te laten plaatsen. In strikte zien wordt er dan niets in je lichaam geplaatst. In plaats daarvan wordt er als het ware een suggestie gepland in je hersenen of in je geest. Deze suggestie vertelt je hersenen dat er een maagband in je lichaam aanwezig is. Daardoor krijgen de hersenen dat bovengenoemde signaal dat je vol zit. Dat neemt je hongergevoelens weg ondanks het feit dat je maag niet echt vol zit en er dus ook geen echte maagband aanwezig is. Een virtuele maagband is daarom een stuk minder ingrijpend, maar net zo effectief als een echte maagband. Het effect van een virtuele maagband in Groningen is dan ook dat je minder zin hebt in eten. Als je minder zin hebt in eten, dan eet je logischerwijs ook minder. Als je dan ook nog gezonder gaat eten en gaat sporten, dan zullen de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook terugval in oude patronen is door een virtuele maagband in Groningen in principe onmogelijk. Als je op een zwak moment immers de koelkast opentrekt met idee om je helemaal vol te proppen, dan ben je na een paar happen al vol. Een virtuele maagband in Groningen beschermt je dus in principe tegen jezelf en je minder gezonde verlangens. Deze verlangens die leiden tot overgewicht zijn gebaseerd op patronen en gewoontes. Deze zijn op hun beurt gekoppeld aan emoties die maken dat je teveel eet of ongezond eet. Deze gewoontes oefenen een enorme invloed uit op je geest en wilskracht. Met een virtuele maagband in Groningen kun je deze dus een halt toeroepen.

Een virtuele maagband in Groningen bij de kliniek in Scheemda

Hypnose Praktijk heeft klinieken in heel Nederland en België. Mocht je in Groningen wonen of in de buurt van Groningen, dan kun je voor de virtuele maagband in Groningen terecht in Scheemda. Hier vind je de praktijk van Anita van Dijk.

De verschillende diensten van Anita van Dijk

Anita kan je helpen met een virtuele maagband in Groningen. Maar dat is uiteraard niet alles. Zo kun je ook een beroep doen op Anita voor problemen als:

  • Rookverslaving
  • Traumaverwerking
  • Burn-out

Kijk op hypnose-praktijk.nl voor meer informatie over alle diensten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn