Pak diefstal door personeel aan

Wist u dat in veel van de gevallen van diefstal binnen uw bedrijf dit gedaan wordt door uw eigen personeel? In meer dan 40% van de gevallen blijkt uiteindelijk dat de diefstal door personeel gepleegd is. Dit is natuurlijk niet iets waar u graag over na wilt denken. Als u een eigen winkel heeft, dan zit u er niet op te wachten dat uw producten worden weggenomen door de mensen die u behoort te kunnen vertrouwen. Helaas is dit echter niet altijd het geval. Dit kan om hele onschuldige dingen gaan zoals het meenemen van pennen, maar ook om bijvoorbeeld:

  • Producten
  • Geld
  • Waardevolle bezittingen

Diefstal door personeel vindt in allerlei vormen en manieren plaats. U kunt hierbij inderdaad denken aan het meenemen van producten die u eigenlijk aan klanten behoort te verkopen. Maar het gebeurt ook dat een personeelslid geld meeneemt uit de kassa of kluis. Daarnaast zullen er ook genoeg waardevolle bezittingen zich binnen het pand bevinden. Bijvoorbeeld van andere personeelsleden of misschien wel van uzelf. Ook hierin kan diefstal door personeel een rol spelen. Het is niet voor niets dat er steeds meer bedrijven binnen Nederland zijn die ervoor kiezen om ieder personeelslid een eigen kluisje te geven. De kans dat er dan dingen gestolen worden is dan ineens een stuk kleiner.

Wees niet langer bang voor diefstal door personeel

Wanneer er regelmatig dingen uit uw bedrijfspand verdwijnen en u heeft eigenlijk geen idee waar dit nu heen gaat? Dan raden we u aan om hierover contact op te nemen met het recherchebureau NMS Recherche. Bij dit bureau werken recherches die een ruime ervaring hebben op dit gebied en die dus precies weten hoe ze dit soort zaken zo discreet mogelijk aan moeten pakken. Wanneer u te maken heeft met diefstal door personeel dan is dat heel erg vervelend. Bij NMS Recherche zullen ze ervoor zorgen dat een dergelijke situatie zo snel mogelijk wordt opgelost. Wilt u graag weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan raden we u aan om vandaag nog contact op te nemen met het bedrijf en hier meer informatie in te winnen over hoe diefstal door personeel het beste aangepakt kan worden. Zij kunnen u bijvoorbeeld tips geven over wat u hier zelf tegen kunt doen, maar ook wat zij in een dergelijke situatie voor u kunnen betekenen. Het blijft natuurlijk erg belangrijk dat u diefstal door personeel op de juiste manier aanpakt en dat u daarin de juiste maatregelen neemt.

Laat u niet belazeren

Diefstal door personeel vindt daarnaast niet altijd alleen plaats wanneer een personeelslid spullen of geld wegneemt. Ook wanneer iemand de kantjes ervan afloopt of bijvoorbeeld zich ziek meldt om elders te kunnen werken, dan kan dit onder diefstal door personeel vallen. Het is in al dit soort gevallen belangrijk om het diefstal door personeel op de juiste manier aan te pakken en daar helpen ze u graag bij binnen dit recherchebureau. Gaat u nieuw personeel aannemen en wilt u de kansen op diefstal door personeel graag zo laag mogelijk houden? Kies er dan voor om een screening voor het personeel te laten uitvoeren door NMS Recherche. Zij staan ook met dergelijke diensten graag voor u klaar. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met een van de personeelsleden van het bedrijf, dan raad ik u aan om hierover direct contact op te nemen met het bedrijf, zij vertellen u er dan graag meer over. Wees niet langer bang dat diefstal een grote rol binnen uw bedrijf zal spelen. Dankzij dit bedrijf hoeft dat niet langer het geval te zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn