Sikkens

Verfshoppen - SikkensBent u op zoek naar verf? Naar zijdeglans, zijdelans, primer of beits? Wat u dan ook zoekt, bij ons op verfshoppen.nl zult u het kunnen vinden. Van diverse internationaal bekende merken zoals Flexa, Alabastine maar ook het topmerk uit Nederland “Sikkens”. Sikkens staat dan ook centraal in deze tekst en we hopen dan ook dat u eens op onze site gaat kijken na het lezen van deze tekst om onze producten van Sikkens eens onder de loep te nemen. Sikkens staat al sinds jaar en dag bekend om zijn dekking en lange duur. Verf is niet alleen maar een esthetisch middel. Natuurlijk is het fijn om betonnen muren een mooi egaal kleurtje te geven of als u meer van reliëf houdt, het te beschilderen met een structuurlaag. Hoe dan ook, Sikkens heeft dit allemaal in huis en zodoende hebben wij het ook te koop via onze webshop. Maar verf is ook erg functioneel want zeker beitsen en lakken beschermen uw producten tegen houtrot, verwering en ga zo maar door. Verf wordt dan ook vaak buitenshuis gebruikt en dan is het zeker niet alleen omdat het er nu beter uitziet. Houdt u trouwens onze aanbiedingen in de gaten. Wij doen aan maandaanbiedingen en Sikkens is ook zeker vaak een uitverkorene tussen deze selectie. Zo af en toe bij ons terug komen is een slim idee, dan loopt u geen enkele Sikkens korting meer mis. Bookmark onze website dan ook, dan hebt u altijd een website achter de hand als er een nieuw verfproject op de agenda staat. En als u nu een pot Sikkens bestelt, dan ontvangt u er een gratis kwast bij. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 mogen we wel stellen dat wijzelf ook best een goed bedrijf zijn. Maar we willen altijd beter u kunnen helpen. Hebt u dan ook op- of aanmerkingen? Laat het ons weten en vergeet niet om ons een cijfer te geven, dat kunnen we heel erg waarderen.

Sikkens, wie is er niet bekend mee?

Sikkens biedt een keur aan verschillende soorten verf waaronder het volgende speciaal voor u opgestelde lijstje, leest u even mee?

  • Grondverf en primer. Dit type verf is de onderlaag, daar waar u eigenlijk altijd mee moet beginnen, op welke ondergrond u dan ook gaat verven. Zeker als u muren en deuren gaat verven is een dergelijke ondergrond noodzakelijk. De uiteindelijke laag zal veel beter blijven zitten en u hebt minder lagen verf nodig om de gewenste dekking te krijgen. U hebt dan wel twee soorten verf nodig maar wel minder potten dus tel uit uw winst en gebruik te allen tijde een grondverf!
  • Dan heeft Sikkens ook lakverf en beits. Dit soort verf is uiteraard geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en beits is speciaal voor houtproducten zoals schuttingen en tuinmeubelen maar ook voor kasten en tafels die u opnieuw wilt gaan verven. Gebruikt u dan Sikkens Cetol.
  • Ook hebben we uiteraard speciale muurverf van Sikkens in huis. In alle denkbare kleuren, met of zonder structuur. Verschillende soorten latexverf en ga zo maar door.
  • U leest het, Sikkens is van alle markten thuis en daarom zijn we er trots op dat we zo veel producten van dit gerenommeerde merk via onze website aan u kunnen verkopen.

Vergeet u niet om aan de accessoires te denken? We hebben vele soorten kwasten, rollers, roerstaven, bakken, roosters en schuurpapier voor u in de aanbieding. Wel zo verstandig om naast Sikkens verf direct alles te kopen zodat u morgen al kunt beginnen aan uw project. U wilt dit niet achteraf nog eens via een andere site dan wel in een bouwmarkt hoeven kopen. Daarom zetten we dit ook alvast in deze tekst. En als u gaat bestellen dan krijgt u vaak als extra tip een linkje naar onze pagina waar u kwasten en dergelijke kunt kopen. Alles in een klap afrekenen en ontvangen, dat scheelt u ook nog eens aanzienlijk op de verzendkosten.

Bij ons kunt u vele producten van dit gerenommeerde merk kopen

Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar dus als u nog vragen hebt over Sikkens of over het online bestellen, dan moet u daar niet mee gaan wachten. Klim dan ook eens in de pen en schrijf ons snel eens een e-mail. Wij doen er alles aan om uw mail zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden zodat u hier snel een beslissing kunt maken. Bent u meer een beller, zoek dan even het telefoonnummer op. Dit vindt u op onze contactpagina, de speciale pagina op onze site met al onze contactinformatie. Betalen doet u ook digitaal. Kent u de bekende betaalservices PayPal en iDeal? Dit zijn uiterst veilige manieren om mee te betalen en men doet dit dan ook veelvuldig. Wel is het zo handig om dan een internetbankieren account te hebben maar dat heeft vrijwel iedereen tegenwoordig wel. Betaalt u liever met uw credit card zoals met Visa of Mastercard? Dat is allemaal geen enkel probleem als u Sikkens verf wilt kopen. Het staat als een paal boven water dat dergelijke manieren een stuk veiliger zijn dan met cash te moeten betalen dan wel met of uw pinpas over straat te moeten. We zien uw bestelling graag tegemoet, u zult hopelijk verbaast zijn van de snelheid waarmee wij leveren. Sikkens is echt een topmerk van eigen bodem dus bestel vandaag nog, dan kunt u het snel zelf ervaren. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn