Sinds kort zonnepanelen

Sinds een paar weken hebben mijn partner en ik zonnepanelen op het dak van ons huis zitten. We hebben de panelen laten plaatsen door The Sunshine Company. Zowel mijn vriend als ik zijn heel blij met de zonnepanelen. Maar ook met de service van het Twentse bedrijf zijn we meer dan tevreden. Van begin tot eind hebben de vriendelijke medewerkers ons heel goed geholpen en ook heel snel en goed werk geleverd. We vonden het allebei heel fijn hoe iedere stap in het proces heel duidelijk was. We werden stap voor stap geïnformeerd over de zonnepanelen en de plaatsing ervan. Zowel op de website als in persoon werden we steeds op de hoogte gehouden. We weten daardoor ook precies hoe we de zonnepanelen het best kunnen benutten en onderhouden. Om bovenstaande redenen en meer kunnen we The Sunshine Company zeker ook aan anderen aanraden. Dit bedrijf staat bekend om:

  • Het persoonlijke advies op maat
  • Het grote en veelzijdige aanbod
  • Zeer complete en duidelijke informatie op de website en van de medewerkers
  • Voordelige producten en snelle levering

Ook vrienden en kennissen van ons hebben door The Sunshine Company panelen laten plaatsen en ze zijn net als ons zeer tevreden.

Veel voordeel van onze zonnepanelen

We hebben onze zonnepanelen nog niet zo heel lang geleden laten leggen, maar we ervaren nu al de vele voordelen ervan. We gebruiken bijvoorbeeld vrijwel geen gas meer. In combinatie met de warmtepomp van The Sunshine Company loopt ons huis vrijwel helemaal op groene energie. Dit is fijn voor onze portemonnee, maar ook voor het milieu natuurlijk. De terugverdientijd ligt dankzij The Sunshine Company heel laag. Zeker omdat mijn vriend en ik gekozen hebben voor de combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp. In 6 tot 7 jaar kunnen wij deze investering al terugverdiend hebben. En vanaf dan besparen we ieder jaar weer veel. We stonden er allebei van versteld van hoeveel energie we op kunnen wekken met de zonnepanelen die we hebben laten plaatsen. We hadden er geen idee van dat het zo een effectief systeem zou zijn. Nederland staat nou niet bepaald bekend om haar vele zonuren, maar zelfs in een land als Nederland heeft zonne-energie opwekken zeker nut. Onze energierekening is fiks omlaag gegaan en we voelen ons er ook goed over dat we meewerken aan een beter milieu. Het is natuurlijk wel even een investering om panelen te laten leggen, maar het betaalt zich zeker terug.

Zeer fijn en betrouwbaar bedrijf

Zoals we hierboven al zeiden, zijn we niet alleen blij met onze zonnepanelen zelf, maar ook met het bedrijf dat ze voor ons gelegd heeft. Vanaf het moment dat we contact opnamen met The Sunshine Company, totdat alles was afgerond, voelden we ons volledig op ons gemak bij deze onderneming. De medewerkers stonden ons altijd vriendelijk te woord en ze konden ons heel veel vertellen over de verschillende zonnepanelen waaruit we konden kiezen. Het was duidelijk dat ze kennis van zaken en veel ervaring hadden. Het was bovendien ook heel makkelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Via de telefoon en de mail zijn ze beide heel snel te bereiken en je krijgt snel een reactie terug. Onze zonnepanelen werden snel geleverd en ook waren ze heel snel gelegd. Algauw konden we gebruik gaan maken van de panelen om ook groene stroom op te gaan wekken en te gaan gebruiken. In combinatie met onze warmtepomp van The Sunshine Company besparen we echt heel veel. We zijn dik tevreden met de service, diensten en producten van dit bedrijf en we kunnen het aan ieder ander aanraden om te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn