Snel via hypnose afvallen

Veel mensen worstelen met overgewicht en lijken de strijd eigenlijk constant te verliezen. Diëten werken niet of als ze wel werken, dan werken ze niet op de lange termijn. Voor fanatiek sporten is men vaak te vermoeid en dat komt natuurlijk door het overgewicht. Het is vaak ook een vicieuze cirkel waar men in terecht komt, want te veel eten leidt tot overgewicht en dat leidt tot een langzamere levensstijl waardoor men minder zin krijgt om te sporten. Om dit te doorbreken kun je via hypnose afvallen bij HypnosePraktijk.net. Het hele punt met afvallen en aankomen is dat het vooral een kwestie is van psychologie. Als je moe bent, dan kun je jezelf activeren door juist te gaan bewegen. Bewegen leidt tot energie en deze energie wordt vervolgens ingezet om vet te verbranden. Maar als je moe bent en op de bank zit, dan heb je vaak niet de mentale wilskracht om fanatiek te gaan sporten. Het lekkere taartje op het aanrecht is echter binnen handbereik en het kost geen enkele moeite om dit taartje te pakken en te verorberen. Helemaal als je je maag ook nog eens voelt rammelen. Maar als je die trek niet voelt en helemaal geen zin hebt in lekkernijen, dan ga je ze ook niet opeten. Je gaat ook geen wormen opeten, want het idee alleen al vervult je met afschuw. Maar dat zijn dus allemaal associaties in de hersenen. Als je aan een taartje denkt, dan krijg je trek ook zit je vol. Maar als je via hypnose dit soort associaties kunt veranderen, dan kun je ervoor zorgen dat je niet meer verlangt naar suiker en zoetigheid. Tevens kun je je hersenen vertellen dat je vol zit na een kleine maaltijd. Als je na een eerste keer opscheppen nog steeds honger hebt, dan schep je nog een keer op en dat betekent dat je allemaal extra calorieën binnen krijgt. Maar als je via hypnose gaat afvallen, dan krijgen je hersenen al na een paar happen een seintje dat je vol zit. En vol is vol, dus dan ga je niet door eten. Op deze manier krijg je dus minder calorieën binnen en dat betekent dat je lichaam vetreserves moet aan aanboren. Daardoor ga je afvallen en dat bereik je dus door via hypnose de settings van je hersenen te veranderen. Dat is dan ook de kracht van via hypnose afvallen, want je pakt juist de oorzaak van het overgewicht aan. Het zijn die oorzaken die na een dieet altijd weer terugkomen en dat is de reden dat diëten vaak zo ineffectief is. 

Surf naar hypnosepraktijk.net voor meer informatie over hypnose en afvallen

Mocht je interesse hebben in hypnose en afvallen, dan kun je via de site alvast meer informatie vergaren. Je leest meer over hypnose, afvallen en hoe dit werkt en hoe hypnose kan bijdragen aan een gezond gewicht. 

Andere problemen waarbij hypnose uitkomst kan bieden

Je kunt kiezen voor hypnose bij afvallen, maar veel problemen vinden hun oorsprong in onze hersenen en in onze geest. Daarom kun je ook kiezen voor hypnose bij problemen als: 

  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Ondergewicht

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn