U zoekt een fotograaf in Hengelo?

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor type foto’s u nodig heeft, als u een professionele fotograaf in Hengelo of omgeving zoekt dan bent u bij JLF zeker aan het juiste adres. JLF staat voor ‘Jouw Leukste Foto’ en dat is precies wat je krijgt als je bij hen aanklopt voor het maken van foto’s, of dat nu is van jezelf, je familie of misschien wel een groep collega’s. Je kunt namelijk voor allerlei doeleinden terecht bij deze fotograaf in Hengelo, zoals:

  • Een personeelsfoto en portretten van je werknemers
  • Een bedrijfsvideo of corporate video
  • Een fotograaf voor je bruiloft
  • Een videocommercial
  • Een professionele LinkedIn foto

En natuurlijk voor alle portretten die je van je familie wilt laten maken, bijvoorbeeld wanneer jullie net een kindje hebben gekregen of simpelweg om jullie gezinnetje elk jaar opnieuw vast te laten leggen. Je kunt echt voor alle soorten en typen foto’s terecht bij deze fotograaf in Hengelo, en heus niet alleen als je zelf uit Hengelo komt. Ze zijn namelijk vanuit het hele land in te huren op locatie. Dus geef je een bruiloft op een andere locatie, denk dan vooral eens aan een van de fotografen van JLF. Deze komt jullie ceremonie en receptie dan vastleggen met niets dan professionele apparatuur, waardoor je gegarandeerd de allermooiste herinneringen hebt in je trouwalbum. Ze zeggen niet voor niets: Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Professionele foto voor LinkedIn laten maken

Een mooi LinkedIn profiel hebben wordt steeds belangrijker bij het vinden van een nieuwe baan of U zoekt een fotograaf in Hengelo?klant. De foto die je daar gebruikt is in veel gevallen doorslaggevend want hoewel dat een beetje oppervlakkig klinkt heeft iedereen vaak direct zijn onbewust oordeel over je klaar bij het zien van je foto. Het is dus belangrijk dat deze uitstraalt wat bij je past, en daar kan deze fotograaf in Hengelo je zeker bij helpen. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in het schieten van mooie profielfoto’s voor LinkedIn en houden rekening met hetgeen jij graag wilt uitstralen. Voor sommige mensen is dat professionaliteit, voor anderen creativiteit. Weer anderen vinden het belangrijk dat ze vooral heel toegankelijk en sociaal overkomen. Het ligt er maar net aan in welke branche je werkzaam bent en welke uitstraling daarbij past. Deze fotograaf uit Hengelo helpt je bij het creëren van de juiste look en zorgt ervoor dat je ontspannen op de foto gaat. Sommige mensen vinden het namelijk altijd een beetje ongemakkelijk om gefotografeerd te worden, maar de fotografen van JLF hebben gelukkig veel ervaring en weten precies hoe ze je gerust kunnen stellen.

Fotograaf in Hengelo voor bedrijfsvideo

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen biedt deze fotograaf in Hengelo ook het maken van video’s aan. Je kunt hierbij denken aan video’s die je kunt gebruiken op je website, om klanten te laten zien wat je werkwijze is, maar ook aan bijvoorbeeld een video van jouzelf die je kun gebruiken voor een sollicitatie. De meeste mensen dienen bij het solliciteren een brief plus CV in, maar een videoboodschap komt natuurlijk nog veel professioneler over. Wil jij ook je kansen vergroten om een baan te vinden? Laat dan deze fotograaf uit Hengelo een mooie video van je schieten waarin jij uitlegt wat voor baan je precies zoekt en wat je te bieden hebt. Dan vindt je vast binnen de kortste keren een toffe, nieuwe baan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn