Voorzie jouw huisdier van het juiste voedsel met voedseldieren

Als je geen hond of kat hebt maar juist een hagedis of salamander, dan kun je niet even naar de dierenwinkel voor een paar hondenbrokken. Toch wil je je huisdier niet te kort doen en dus moet je je huisdier voorzien van voedsel dat het in zijn of haar natuurlijke habitat ook zou eten. Dat is niet alleen een vorm van verwennerij, maar ook gewoon noodzakelijk. Je kunt een mens wel volproppen met voedsel dat niet goed voor hem of haar is, maar met dieren werkt dat een beetje anders. Overigens zie je bij mensen ook vrij snel dat iemand niet goed reageert op verkeerd voedsel. Mensen worden immers te dik, krijgen last van huidproblemen, slechte tanden, slechte adem, et cetera. Punt is alleen dat een mens ondanks zulke kwalen blijft functioneren en, indien hij of zij het licht ziet, ook weer terug kan keren naar een gezonde levensstijl. Bij een dier als een hagedis komt het echter heel precies. Als je een hagedis het verkeerde voedsel geeft, dan kan deze wel eens heel snel komen te overlijden. Dat geldt voor heel veel dieren, want dieren hebben nu eenmaal een heel specifiek dieet. Daarom is het voor dieren als hagedissen beter om voedseldieren te kopen. Voedseldieren zijn dieren die als voedsel worden gebruikt. Je kunt een muis voedsel geven maar je kunt een muis ook als voedsel gebruiken. Wij mensen waren vroeger ook voedsel voor verschillende dieren en in principe zijn we dat nog steeds. Alleen zijn we naar de top van de voedselketen geklommen en daarom worden mensen niet meer als voedsel gebruikt. Als het al gebeurt, dan is het vaak door een ongeluk of doordat iemand op de verkeerde plek verkeert en op het verkeerde tijdstip. Voedseldieren zijn vooral bedoeld voor specifieke huisdieren zoals:

 • Slangen
 • Kikkers
 • Hagedissen
 • Gekko’s
 • Salamanders
 • Vogels

Deze dieren hebben vaak een bepaalde voorkeur voor specifieke voedseldieren. Dus als je zo’n huisdier in huis haalt, dan moet je daar uiteraard wel rekening mee houden. Het betekent echt niet dat je levende voedseldieren moet kopen. Het zou een beetje teveel van het goede zijn om levende muizen bij de dierenwinkel te halen, zodat je deze aan je huisdier kunt voeren. Als je een slang hebt, dan is dat overigens in sommige gevallen wel noodzakelijk. Maar je kunt voedseldieren gerust in diepvries vorm kopen. Dat doe je dan dus ook niet bij de dierenwinkel, maar via animalfoodexpress.nl.

Snel de juiste voedseldieren in huis dankzij animalfoodexpress.nl

Het is natuurlijk ook voor jezelf prettig als je niet elke dag in de weer bent met het vergaren van dierenvoedsel. Een huisdier is leuk, maar als je elke dag op zoek bent naar vers voer, dan is de lol er snel vanaf. Gelukkig kun je via animalfoodexpress.nl eenvoudig voedseldieren kopen en dit wordt vervolgens bevroren bezorgd. Dat betekent dat je ook meteen een flinke partij kunt bestellen en alles in de diepvries kunt leggen. Als je diepvries dus groot genoeg is, dan heb je zomaar genoeg voedseldieren voor enkele weken. Je kunt via animalfoodexpress.nl verschillende soorten voedseldieren kopen. Hierbij kun je denken aan:

 • Buffalowormen
 • Sprinkhanen
 • Krekels
 • Wasmotlarven
 • Zijderupsen
 • Ratten
 • Muizen

Deze kun je dus allemaal online bestellen via de website van animalfoodexpress.nl.

Nooit meer zonder voer dankzij Animal Food Express

Een huisdier is leuk en gezellig, maar zoals gezegd moet het geen dagtaak worden. Eén van de manieren om ervoor te zorgen dat je er niet al te veel omkijken naar hebt is door het voer en voedsel gewoon online te bestellen via een site als animalfoodexpress.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn