Waar kun je ecologische notitieboekjes bedrukken?

Notitieboekjes bedrukken als relatiegeschenk (bijvoorbeeld via Green Giving) is een hele slimme manier om aan marketing te doen. Deze boekjes worden namelijk relatief vaak gebruikt door klanten/zakenpartners. De belanden vaak op het bureau of in de keukenla, waar men ze elke dag opnieuw ziet. Men ziet dus elke dag opnieuw het logo van jouw bedrijf voorbij komen, wat zorgt voor een uitstekende klantenbinding. Als je graag notitieboekjes wilt bedrukken maar dit wel bij een bedrijf wilt doen dat dat op een milieuvriendelijke manier doet moet je bij Green Giving zijn. Bij Green Giving zijn ze namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van allerlei ecologische en milieuvriendelijke relatiegeschenken. Ze hebben net zo’n uitgebreid assortiment als andere aanbieders van dit soort cadeaus, maar dan allemaal geselecteerd op basis van duurzaamheid. Notitieboekjes bedrukken gebeurt bij hen bijvoorbeeld op basis van gerecycled papier en met ecologische inkt. Dit in tegenstelling tot het drukken van boekjes bij vele andere aanbieders. Doordat veel mensen de gedachte achter deze duurzame manier van ondernemen ondersteunen groeit Green Giving hartstikke snel. Hun assortiment is in korte tijd meegegroeid. Je kunt er nu al terecht voor heel veel verschillende groene cadeaus, zowel gepersonaliseerd als kant en klaar.

Duurzame notitieboekjes bedrukken

Bij Green Giving weten ze alles van duurzaamheid, en hoe ze duurzame relatiegeschenken kunnen produceren. Je kunt er notitieboekjes bedrukken, maar ze hebben nog veel meer andere toffe producten die je kunt personaliseren, zoals:

  • Bureau-accessoires zoals pennen, etuis en memoblokjes
  • Allerlei producten van bamboe
  • Duurzaam speelgoed, horloges en een paraplu
  • Katoenen shoppers

Dit is slechts een kleine greep uit alle producten die je bij Green Giving kunt laten bedrukken met je eigen logo, en alle items zijn op duurzame wijze geproduceerd. Bovendien heb je vaak de keuze uit meerdere opties. Duurzame notitieboekjes bedrukken bijvoorbeeld, kan in diverse formaten. Ze hebben ze van gerecycled karton, maar ook met een kurken kaft. Ze hebben zelfs exemplaren met een elastiekje waar een pen an vast zit. Ook de pen is natuurlijk op duurzame wijze geproduceerd, en geeft het boekje gelijk een luxere uitstraling.

Een dopper laten bedrukken met eigen logo

Green Giving is gespecialiseerd in het vervaardigen van groene relatiegeschenken. Notitieboekjes bedrukken is een goed voorbeeld van wat ze doen, maar nog veel populairder zijn natuurlijk de doppers! Bijna elke Nederlander weet inmiddels wat een dopper is. Dit Hollandse merk vond dat we met zijn allen minder plastic moeten gebruiken, en ontwierp een slimme drinkfles. Door eenmalig deze fles aan te schaffen kun je honderden plastic flesjes besparen, doordat je onderweg die flesjes niet meer hoeft te kopen als je dorst hebt. Je vult gewoon je dopper en neemt zo je eigen water mee. Een dopper laten bedrukken met je eigen logo is dus een slimme zet als bedrijf, want inmiddels is dit toffe flesje al helemaal geïntegreerd in de Nederlandse cultuur. Je weet dus zeker dat hij actief gebruikt gaat worden, en dat jouw logo dus constant bij mensen onder de aandacht komt. Net als bij notitieboekjes bedrukken is het een product dat dagelijks gebruikt gaat worden, en dus absoluut de investering waard. En als je het milieu een handje wilt helpen dan bestel je ze natuurlijk allebei via de webshop van Green Giving!

https://www.greengiving.nl/notitieboekjes-eco-papier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn