Waarom zou je kantoorruimtes huren in een groot kantoorgebouw?

Een eigen zaak die groeit en dus meer personeel nodig heeft, heeft ook meer kantoorruimte nodig. Het kan zo maar even zijn dat je zaak letterlijk te groot wordt voor de ruimte waarin je nu zit. Kortom je zal aan het kantoorruimtes huren moeten beginnen. Of kopen, natuurlijk. Maar als ondernemer denk ik niet dat een kantoorruimte kopen zinvol is, tenzij je flexibiliteit wil opgeven. Mijn advies is daarom altijd kies voor het kantoorruimtes huren. Dat heeft bijzonder veel voordelen, die ik in dit blog met veel plezier met jullie deel.

Waarom kantoorruimtes huren de beste optie is

Volgens mij is voor elke ondernemer, zeker de startende of zij die een klein bedrijf runnen huren véél voordeliger dan kopen. Waarom ik dat denk? Wel ik lijst even de voordelen die ik zie in het kantoorruimtes huren voor je op:

  • Flexibiliteit
  • Vrijheid
  • Je komt en gaat waar je staat
  • Je kan makkelijker je kantoorruimtes vergroten bij de groei van je zaak
  • Je hebt noot te veel ruimte die je niet gebruikt
  • Een lek in je kantoor? Dat zijn niet jouw kosten
  • Veel duurzame oplossingen
  • Als je voor een kantoorgebouw kiest, waar andere kantoren – bij voorkeur actief in jouw sector of partnersectoren – heb je veel kans op synergie en netwerkmogelijkheden

Tauro is jouw perfecte partner voor het kantoorruimtes huren

Tauro wie? Tauro is een bedrijf dat uitstekende kantoorgebouwen zoekt op prima te bereiken locaties. Je vangt dus met het kantoorruimtes huren bij Tauro 2 vliegen in één klap. Als je bij hen een kantoor huurt, kan dat al vanaf één unit. Ben je dus een ZZP’r die niet al zijn klanten bij zichzelf thuis over de vloer wilt krijgen, dan is Tauro al jouw partner in crime voor het kantoorruimtes huren. Daarbovenop biedt Tauro je ook de mogelijkheid om wanneer je dat maar wilt vergaderzalen te huren. Dat doe je per uur. Dus je hoeft nooit in veel te lange dagdelen te denken en betaalt enkel een vergaderzaal wanneer je die ook écht nodig hebt. Tauro is superflexibel. Groeit je bedrijf dan is het helemaal geen probleem om bijkomende kantoorunits te huren. Op deze manier zorgt Tauro er steeds voor dat het kantoorruimtes huren de voordeligste keuze blijft voor je bedrijf. Tauro kiest bovendien de kantoorgebouwen die ze verhuurt zeer zorgvuldig. Zo kan je zeker zijn van een goede uitstraling, maar is er ook meer dan voldoende parkeerruimte voorzien en is je kantoor perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat is niet alleen handig voor je personeel, maar ook voor de partners die je ongetwijfeld regelmatig uit zal nodigen. Daarnaast heeft Tauro in heel wat kantoren een bedrijfsrestaurant en deel je de kosten voor het sanitair en de nutsvoorzieningen met al de anderen die in het kantoor hun bedrijf hebben gevestigd. Tauro zorgt ervoor dat het kantoor ook verder gaat dan enkel de units die je hebt gehuurd. Bij het kantoorruimtes huren bij Tauro kan je er ook zeker van zijn dat je op een uitstekende netwerklocatie terecht bent gekomen. Tauro organiseert bovendien ook elke maand netwerkmomenten. Op die manier leer je iedereen in je kantoorgebouw kennen, wat voor mij al regelmatig heeft gezorgd dat ik nieuwe klanten krijg of samenwerkingen kan opzetten voor een nog betere dienstverlening naar mijn klanten toe. Kortom kantoorruimtes huren bij Tauro.nl is niet alleen economisch voordelig, maar het bevordert ook duurzaam ondernemerschap. In een ondernemersklimaat waar net dat gevraagd wordt, is dat niet onbelangrijk. Bovendien ben je bij het kantoorruimtes huren ook minder afhankelijk van de locatie waar je vestigt. Is het nuttiger om te verhuizen dan kan dat – spreekwoordelijk gezegd – in een handomdraai.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn