Wat dacht van je brownies per post bestellen?

Een goede vriendin van mij heeft onlangs een ongeluk gehad met haar auto. De schade was aanzienlijk en zij moest een hele tijd in het ziekenhuis liggen. Zij had namelijk een gecompliceerde breuk in haar been en dus moest zij een tijdje blijven liggen. Gelukkig was de schade zo dat zij wel weer goed kon herstellen, maar ze moest dus een hele tijd rust houden. Het geval was dat ik een tijd voor mijn werk in het buitenland zat en ik kon dus niet zomaar even teruggaan om haar in het ziekenhuis op te zoeken. Ik heb daarom gekeken of ik haar toch kon laten weten dat ik aan haar dacht. Ik ben gaan kijken of ik iets origineels kon bestellen via het internet kon bestellen. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden die ik kon benutten en ik heb toen gezien dat je ook brownies per post bestellen kunt. Dat leek mij een heel leuk idee want als mijn vriendin ergens van houdt, dan is het wel van brownies. Als je dus brownies per post kunt laten bezorgen, weet ik zeker dat ik haar daar een groot plezier mee zou doen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik brownies per post kon gaan bestellen en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van thebrowniebox.nl kon gaan kijken. Deze site heeft namelijk alles wat je nodig hebt om brownies per post te laten bezorgen. Ik heb de site van dit bedrijf even bekeken en ik kan u zeggen dat het water mij in de mond liep toen ik de mogelijkheden van deze site zag. Je kunt hier heel lekkere producten bestellen en ik wilde daarom graag brownies per post laten verzenden naar mijn vriendin. Ik heb daarom even gekeken hoe ik dit het beste kon regelen en ik heb toen gezien dat dit heel goed te organiseren was. Je kunt via de site namelijk precies aangeven wat je wilt laten verzenden en het plaatsen van een bestelling is heel erg simpel. Ik liet daarom brownies per post naar mijn vriendin sturen die nog altijd in het ziekenhuis lag. 

Deze brownies die per post aangekomen zijn, vielen zeer in de smaak!

Ik vond het prettig om te lezen dat wanneer je op deze site voor 17:00 bestelt, je brownies per post worden verzonden op dezelfde dag als dat de bestelling geplaatst is. Ik heb alles goed doorgegeven en toen zijn de brownies per post naar mijn vriendin gestuurd. Ik kreeg de volgende dag al een foto van haar terwijl ze lekker aan het smullen was van deze heerlijke baksels. Zij liet mij weten dat ze nog nooit zulke lekkere brownies had geproefd. 

Ik ga deze site vaker gebruiken 

Ik vond het heel leuk dat iets origineels kon sturen naar mijn vriendin. Dit alles voor een lage prijs, dus ik ben er zeker van dat ik deze site vaker ga gebruiken. Kortom:

  • De brownies van deze site zijn heel erg lekker
  • Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via deze site 
  • De kosten van deze dienst zijn heel laag

Meer weten? Surf dan ook nog even naar thebrowniebox.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn