Wat zijn de kosten van payroll? NL Payroll is het voordeligste payrollbedrijf van Nederland!

Wat zijn de kosten van payroll? NL Payroll is het voordeligste payrollbedrijf van Nederland!De mogelijkheden aan het verkennen van payroll voor uw bedrijf en benieuwd wat het u gaat kosten? Dan bent u bij NL Payroll aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over payroll kosten. Als NL Payroll vinden wij het belangrijk dat elke ondernemer dient te kunnen profiteren van alle voordelen dat payroll u als ondernemer biedt. Voor alles wat u wilt weten over payroll kosten, tarieven en service kunt u terecht op onze website of gelijk contact opnemen via 020 – 225 23 70. Wij staan graag voor u klaar!

Payroll kosten

Bent u ondernemer en heeft u medewerkers in dienst? Dan bent u verantwoordelijk voor alle werkgeversrisico’s. Denk aan de administratie, salarisverwerking, ziekteverzuim en andere juridische aspecten. Met payroll draagt u al deze risico’s over aan ons als payrollbedrijf. Uw medewerkers komen bij ons in dienst en vanaf dan zijn wij de juridische werkgever van uw medewerkers. Zij worden exclusief aan u uitgeleend voor een payroll tarief dat u per medewerker betaalt. Daarbij blijft u helemaal zelf de controle houden. Hoeveel uur iemand in dienst komt, voor hoe lang en wie. U bepaalt het volledig naar eigen wens, waarbij wij u uiteraard graag willen adviseren. Daarbij hoeft u geen kostbare tijd meer te besteden aan uw personeelsadministratie, het uitpluizen van wetswijzigingen over cao’s en pensioenen of het financieel beschikbaar staan voor medewerkers die langdurig ziek zijn.
De kosten worden berekend op basis van het afgesproken bruto uurloon van uw medewerker en wordt vervolgens vermenigvuldigen met een omrekenfactor. De hoogte van deze omrekenfactor is afhankelijk van de hoeveelheid uren die de medewerker werkt, de hoogte van het brutoloon, het soort pensioen dat er is afgesproken en welke cao van toepassing is op het arbeidscontract. Dit wordt ook wel het ALL-IN payroll tarief genoemd. Hierin zitten eigenlijk alle administratieve en juridische kosten die van toepassing zijn als een medewerker in loondienst werkt. Hieronder een opsomming van wat er allemaal is opgenomen in het ALL-IN payroll tarief:

 • Alle werkgeverslasten
 • Reservering vakantiegeld
 • Brutoloon
 • Reservering vakantiedagen
 • Afdracht pensioenpremie
 • Complete salarisadministratie
 • Reserveringen ATV-dagen, feestdagen en bijzonder verlof
 • Servicepunt

Bespaar gegarandeerd kosten

De kosten voor payroll zijn gegarandeerd lager dan de kosten die u dient te maken om zelf uw personeelsadministratie op orde te houden. U profiteert bij ons namelijk van schaalvoordelen! Doordat uw werknemers bij ons op de loonlijst worden gezet, heeft u geen kosten meer aan salarisadministratie, verzuimverzekering, premies en pensioenen, juridische kosten bij ontslag en hoeft u geen beroep te doen op een accountant. Alles is meegenomen in onze payroll service.
Bovendien bieden wij u de laagste prijsgarantie aan. Van alle payroll bedrijven in Nederland, bent u bij ons dus zeker het voordeligst uit. Hierbij hoeft u geen concessies te doen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij vinden namelijk dat iedere ondernemer dient te kunnen profiteren van alle voordelen dat payroll biedt. Kortom voordeel zonder concessies!

Voordelige payroll kosten bij NL Payroll:

 • De laagste prijsgarantie
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en service
 • Geen omkijken meer naar personeelsadministratie
 • Kostenbesparend
 • Tijdbesparend
 • Servicepunt voor alle vragen, zowel van u als uw medewerkers
 • Minder risico’s waardoor uw bedrijf kan groeien
 • Persoonlijk advies

Benieuwd welke payroll kosten wij in rekening brengen voor uw onderneming? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons website: nlpayroll.nl/. U krijgt al binnen 1 werkdag antwoord van ons, waarbij wij u een helder en eerlijk voorstel doen. Twijfel niet langer, want u bent goedkoper uit! Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn