We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een HACCP vloer

Een HACCP vloer, is dat wat u nodig hebt omdat u in de voedingsmiddelenindustrie werkt? Er zijn vele verschillende bedrijven binnen deze industrie te vinden. We denken aan de fabrieken waar men de eerste stap naar het eindproduct zet maar ook aan de voedselverwerkingsindustrie, aan bakkerijen, supermarkten en slagerijen. Zelf grote keukens van restaurants dienen in principe over een HACCP vloer te moeten beschikken zodat u veilig kunt werken zonder uit te glijden over etenswaren die per ongeluk op de grond zijn beland, maar ook omdat het een hygiënische werkplek oplevert. U kunt deze HACCP vloer namelijk erg eenvoudig schoonhouden. En dat zult u trouwens ook wel moeten doen als u door de keuringen van de strenge commissies wilt komen. Net als ons hebt u hygiëne en veiligheid van de producten en uw werknemers hoog in het vaandel staan. Dat u daarom wilt investeren in een HACCP vloer is niet zo vreemd. Neemt u daarom na het lezen van deze tekst even een kijkje op de site: mesa-coatings.eu en profiteer van onze vakkennis. Binnen grote delen van Europa staan we voor u klaar voor alle vloeroplossingen. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u een productiehal, import- of exportbedrijf of een distributiecentrum start? Neem dan vooral na het bezoek aan onze website even contact met ons op. We geven u graag advies en u kunt direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Een HACCP vloer kan in iedere oppervlakte gelegd worden

Het aanleggen van een HACCP vloer is een vak apart. Meestal gebruiken we vloeibare coatings die we gelijkmatig verspreiden over een geëgaliseerd oppervlak. Het moet een tijdje drogen en dan hebt u een harde ondergrond in de kleur die u wenst en de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan. Zo is het bestendig tegen chemicaliën, uv-straling, hitte en is het ook nog eens erg eenvoudig schoon te houden. Als u de HACCP vloer na gebruik schoonveegt of schoonspuit dan kunt u er vervolgens met de schoonmaakwagen overheen en de vloer ziet er weer zo goed als nieuw uit. Andere voordelen van onze HACCP vloer:

  • Het feit dat we het in 1 dag kunnen leggen zodat u het de volgende dag al kunt gebruiken,
  • Het bestand is tegen vloeistoffen zodat water niet door de bovenste laag kan druipen,
  • Het heft een antistatische werking en dat wil zeggen dat het energie afvoert en u gen schokken kan geven,
  • En we willen niet onbenoemd laten at de HACCP vloer een ingebouwde antislip coating heeft. U moet immers veilig kunnen werken, zowel lopend, staand als zittend op een heftruck. Met dit geweldige product wordt de veiligheid van iedere werknemer optimaal gegarandeerd.

Geef de afmetingen door en ontvang een vrijblijvende offerte

Hebt u nog enkele vragen over de HACCP vloer die we ook erg graag voor uw bedrijf komen aanleggen? Kijk dan eerst op onze site voordat u contact opneemt. De kans is groot dat daar al uw vragen beantwoord worden. Mocht dit niet het geval zijn dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken, een brief sturen, het online contactformulier mailen en ons zelfs via sociale media waaronder Facebook, Google+ en Twitter een berichtje sturen. We kunnen diverse coatings toepassen dus niet alleen de HACCP vloer voor de voedingsmiddelenindustrie. Een totaal andere fabriek maar ook een groot kantoor heeft de behoefte aan een andere coating zoals epoxy. Ook dergelijke kunststofvloeren kunnen we op maat komen leggen. Zo is er voor elk bedrijf een passende oplossing te vinden. Natuurlijk maken we het af met kunststoffen plinten en een eventuele kunststoffen wandcoating.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn