Welke winkels in Nijmegen zijn het meest uniek?

Ga je binnenkort een dagje winkelen in deze gezellige, Gelderse stad en wil je weten welke winkels in Nijmegen het meest uniek zijn? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Into Nijmegen. Dit is een Bog waarop ze alle informatie en inspiratie over deze stad verzamelen, en waar je gemakkelijk je dagje naar Nijmegen kunt plannen. Met behulp van deze website vind je in deze stad alleen de allerleukste:

  • restaurantjes en lunch-zaakjes
  • Winkels
  • Musea
  • Wandelroutes
  • Evenementen
  • Tentoonstellingen

Wat het dus ook is dat je wilt gaan doen in Nijmegen, via deze website vind je wat je zoekt. Of je nu winkels in Nijmegen gaat bezoeken of een cultureel dagje wilt plannen, of misschien wil je wel de hele middag allerlei terrasjes bezoeken om een wijntje te drinken. Alles kan in deze gezellige stad aan de Waal. Het leuke aan deze stad is dat hij heel erg groot is, maar het toch heel knus voelt. Dit komt doordat vrijwel alle winkels in Nijmegen relatief dicht bij elkaar liggen. De belangrijkste winkelstraten sluiten allemaal op elkaar aan, waardoor je met een dagje winkelen in Nijmegen helemaal niet veel kilometers hoeft te maken. En als je met behulp van de website van Into Nijmegen alvast de leukste winkels van Nijmegen selecteert dan hoef je als je eenmaal in de stad bent niet eens meer te zoeken en rond te vragen. Ook hoef je zo niet bang te zijn dat je een hele toffe winkel misloopt, want die zitten namelijk niet allemaal in de hoofdstraten, maar soms ook goed verstopt!

De hipste winkels in Nijmegen: De Concept Stores

De term Concept Store is reeds enkele jaren geleden in het leven geroepen. Het heeft betrekking op een winkel met een heel uniek assortiment, dat niet perse in één categorie te plaatsen is. Deze winkels verkopen zowel kleding als sieraden en woonaccessoires, en staan meer bekend om de stijl en sfeer die ze hebben dan om een specifieke productgroep. De concept stores zijn enkele van de leukste winkels in Nijmegen, want hun assortiment is veel unieker dan dat van andere winkels Dit komt doordat de eigenaren dit assortiment zelf uitzoeken, en doordat ze daarbij niet afhankelijk zijn van een vaste collectie of speciale formule. In deze winkels vind je dus een veel unieker aanbod aan zowel kleding als woonaccessoires en sieraden. Zie je iets moois? Twijfel dan niet te lang voordat je het koopt, want de kans is groot dat ze het niet meer bij kunnen bestellen.

De mooiste concept stores van Nijmegen

Vind jij de concept stores waarschijnlijk ook de leukste winkels van Nijmegen? Dan moet je de volgende winkels zeker toevoegen aan de route: 512, Mood Conceptstore, Make My Day en Day Warehouse. Overigens is ook Sissy Boy een prachtig voorbeeld van een trendy concept store, maar het is een wat grotere en bekendere formule dan de rest van dit soort winkels in Nijmegen. Niettemin is het een van de populairste winkels, want hun assortiment is altijd erg origineel en verandert net als bij de trendy concept stores om de haverklap. Neem er dus zeker een kijkje, want ook de Sissy Boy is ontzettend hip en ligt bovendien middenin het centrum dus is makkelijk te bereiken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn