Werkt u al met flashdrive?

Voor mijn werk moet ik altijd op verschillende computers werken omdat wij onlangs zijn overgestapt op flexibele werkplekken. Dit is een groot drama en ik hou er dan ook helemaal niet van om op deze manier te werken, maar om er het beste van te maken, heb ik onlangs gezorgd dat ik in ieder geval met hoogwaardige apparatuur kan werken om mij daar in ieder geval geen zorgen over te hoeven maken. Wij hebben namelijk allemaal een usb-stick van onze werkgever gekregen, maar dit was een waardeloos ding. Wanneer je hier namelijk documenten op opsloeg, dan leidde dat er steevast toe dat de stick het niet meer deed en dat je dus al je werk kwijt was. Vandaar dat ik besloten heb om over te stappen op een flashdrive. Het is namelijk zo dat wanneer je met een flashdrive gaat werken, je je heel veel ellende kunt besparen. Ik ben daarom gaan kijken waar je een goede flashdrive kon vinden en ik moet u zeggen dat het mij opviel dat je overal wel een flashdrive kunt vinden, maar dat de kwaliteit van een flashdrive heel erg kan verschillen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de prijs van een dergelijke flashdrive. Deze is al helemaal zeer verschillende per aanbieder en vandaar dat ik goed onderzoek gedaan heb naar waar ik een goede flashdrive kon kopen voor een goede prijs. Ik heb toen overal gekeken en ik heb op meerdere sites prijzen vergeleken, maar uiteindelijk kwam ik terecht op een site waar ik goede zaken kon doen. Dit was de site 123megastore.nl. Deze site vond ik meteen heel erg goed omdat deze winkel zich helemaal heeft toegelegd op elektronische apparatuur en op benodigdheden voor deze apparatuur. Het is dus een speciaalzaak zou je kunnen zeggen en dat betekent meestal meteen dat je hier veel kwaliteit kunt kopen zonder dat je daar veel voor hoeft te betalen. Ik ben daarom ook meteen gaan kijken naar welke flashdrive ik hier kon kopen. 

Deze flashdrive heeft veel geheugen

Toen ik ging kijken naar de flashdrive die men bij 123megastore.nl verkoopt, had ik meteen in de gaten dat ik hier goede zaken kon doen. Je hebt hier namelijk volop keus en dus kun je kijken of je een flashdrive wilt van een aantal gigabytes of dat je liever een flashdrive hebt met heel veel opslag. Ik moet altijd veel geheugen gebruiken en dus wilde ik graag een degelijke flashdrive hebben. Ik heb daarom ook een gekocht van 32 gb. Dat was precies genoeg voor wat ik nodig had. Ik heb mijn bestelling doorgegeven en ik had mijn flashdrive de volgende dag al in huis. 

Ik heb een goede aankoop gedaan 

Ik werk nu al een tijdje met mijn nieuwe stick en dit bevalt mij heel erg goed. Ik kan alles moeiteloos opslaan en alles werkt perfect. Kortom:

  • Ik ben heel tevreden over 123megastore.nl
  • Ik kon hier de usb stick vinden die ik nodig had 
  • Ik ben voor een heel goede prijs geholpen 

Ik kan u aanraden om ook een keer naar deze site te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn