Wij bewaren onze bloemen in een grote bloemen koelcel in Dronten

Wij zijn een bedrijf dat handelt in bloemen en deze markt is soms nogal onvoorspelbaar. Het ene moment is de vraag naar bloemen heel erg groot, dit zien we bijvoorbeeld in de dagen rondom moederdag, terwijl het andere moment de vraag weer een stuk minder is. Vandaar dat het voor onze sector belangrijk is dat wij een goede opslag hebben voor onze bloemen omdat wij dan het aanbod een beetje kunnen afstemmen op de vraag. Op momenten dat de vraag namelijk stijgt, is het goed om even wat meer bloemen te kunnen leveren. Vandaar dat wij al sinds geruime tijd ons bloemen in een in koelcel in Dronten bewaren. In deze bloemen koelcel kunnen onze bloemen voor langere tijd goed bewaard worden en wij zijn dan ook heel blij dat wij de diensten van dit bedrijf hebben weten in te schakelen. Wij gaan eens per week richting Dronten om hier onze bloemen koelcel weer aan te vullen. Ook rijden wij soms naar de bloemen koelcel om er juist bloemen uit te halen. Wij worden daarbij altijd ondersteund door de mensen die in Dronten werken want het is namelijk niet zonder risico’s om de bloemen koelcel in te gaan. Men maakt hier namelijk gebruik van een bepaalde techniek waardoor er heel weinig zuurstof in de lucht zit. Mocht je daarom op de een of andere manier vast komen te zitten in de bloemen koelcel, dan heb je een groot probleem. Vandaar dat men hier altijd met strenge Arbowetgeving werkt en dat geeft ons altijd een heel veilig gevoel. Wilt u ook gebruik komen maken van de diensten van Koelopslag-Dronten.nl? Kijk dan vandaag nog even op de site van dit bedrijf. U zult zien dat men hier heel erg veel voor u kan betekenen. Wij zijn al vele jaren klant bij dit bedrijf en dat bevalt ons nog altijd heel erg goed.

Onze bloemen worden goed bewaard in deze bloemen koelcel

Wij vinden het altijd fijn om met de mensen van Koelopslag-Dronten.nl te kunnen en te mogen samenwerken omdat zij er altijd voor zorgen dat wij de bloemen meteen kunnen ophalen wanneer wij ze nodig hebben. Men zorgt er hier dan voor dat de bloemen koelcel gereed is en dat wij meteen aan de slag kunnen. Ook wanneer wij meer capaciteit nodig hebben om een groot project op te vangen, dan is er altijd meer ruimte voor ons beschikbaar. Dit bedrijf beschikt namelijk over maar liefst 72 koelcellen met een gezamenlijke capaciteit van meer dan tien miljoen kilo. U kunt zich waarschijnlijk dus wel voorstellen wat een enorm groot bedrijf dit eigenlijk is. Wij raden u daarom ook ten zeerste aan om een keer naar de site van dit bedrijf te komen kijken om te zien wat men hier allemaal voor u zou kunnen betekenen. U zult merken dat men hier tal van producten kan opslaan en dat men hier nooit veel geld voor vraagt. Kijk daarom snel even op de site van Koelopslag-Dronten.nl voor meer aanvullende informatie.

Men maakt hier gebruik van ULO bewaring

Wilt u ook uw goederen laten opslaan in de koeling van Koelopslag-Dronten.nl? Kijk dan snel even op de site van dit bedrijf. Hier kunt u meer vinden over de bloemen koelcel en ook zult u zien dat u hier bijvoorbeeld, groentes, eieren of fruit kunt laten opslaan. Kortom:

  • men maakt hier gebruik van Ultra Low Oxygen bewaring
  • hierdoor kunnen uw producten langere tijd worden opgeslagen
  • vraag een vrijblijvende offerte aan via de site van dit bedrijf

Kijk snel even op Koelopslag-Dronten.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn