Wilt u een sloopauto verkopen?

Veel mensen kiezen ervoor om hun auto tot op het einde af te rijden en daarna is de auto vaak niet goed genoeg meer om door de apk heen te komen. Een auto is dan te duur om te repareren en daarmee rijp voor de sloop. Maar wat doet u dan met deze auto? Het is niet altijd even makkelijk om de juiste plek te vinden, waar u afstand kunt doen van de auto en om de auto naar de sloop te brengen zonder daar over na te denken is ook niet verstandig. De auto is dan wel afgeschreven en kan niet meer gereden worden, omdat deze niet door de apk is gekomen, of wellicht omdat er door een aanrijding veel schade is ontstaan. Dat neemt echter niet weg dat de auto vaak nog onderdelen bevat die nog wel van waarde kunnen zijn. Een dergelijke auto als sloopauto verkopen kan daarmee een interessante optie zijn, omdat u zo toch nog wat op uw auto kunt verdienen. Voor het vinden van een opkoper waaraan u de sloopauto kunt verkopen bent u bij www.sloopautoverkopen.com aan het juiste adres. Dit is de website van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst en aan hen kunt u de sloopauto verkopen, zodat u gegarandeerd nog de waarde ontvangt van het restant van uw auto.

Een sloopauto verkopen aan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Wanneer u contact opneemt met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, zult u merken dat het heel eenvoudig is uw sloopauto te verkopen. Het werkt allemaal simpel, want na uw telefoontje maakt u direct al een afspraak, waarbij u kunt overleggen wat voor auto u heeft, wat de huidige staat is van de auto en of het een afgeschreven auto is of dat het een auto betreft die veel schade heeft geleden door bijvoorbeeld een aanrijding. Wilt u uw sloopauto verkopen, dan bent u er in ieder geval van verzekerd dat u er weinig meer voor hoeft te doen. Uw sloopauto verkopen doet u op de locatie die u wenst, zelfs bij uzelf thuis voor de deur:

  • De auto wordt opgehaald
  • U ontvangt een vrijwaringsbewijs
  • U ontvangt direct contant geld voor uw auto

Op die manier hoeft u zich er ook geen zorgen over te maken dat de auto nog op uw naam staat, wanneer deze bij u wordt opgehaald. Alles is direct geregeld en dat is natuurlijk wel zo prettig. Het maakt daarbij voor de Nationale Sloopauto Ophaaldienst niet uit waar u woont. U kunt in elke woonplaats van Nederland uw sloopauto verkopen en het ophalen van de sloopauto wordt kosteloos gedaan op de locatie waar u deze te koop aanbiedt. De eventuele transportkosten worden niet eens verrekend met de prijs die u nog voor uw auto krijgt. Het prettige aan deze dienst is dat u ervan verzekerd bent dat u de auto op een goede manier kunt overdragen en dat de onderdelen van uw auto nog een tweede leven tegemoet gaan. U heeft daardoor geen zorgen meer over deze auto en kunt zich richten op een eventuele nieuwe auto. Met daarbij het prettige gegeven dat u uw sloopauto kon verkopen en daardoor toch nog wat geld voor de auto heeft kunnen ontvangen. Dit kan overigens ook nog een aardig bedrag zijn.

Wat gebeurt er met de sloopauto’s

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst biedt deze service aan om sloopauto’s op een milieuvriendelijke manier te verwerken. De bruikbare onderdelen worden van de sloopauto verwijderd en de rest van de auto wordt volgens strenge richtlijnen bij de autosloop verder verwerkt. Een sloopauto verkopen zorgt er daarmee ook voor dat uw oude auto op een goede manier wordt gesloopt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn