Wilt u een vouwmes of een vaststaand mes?

Weet u al of een vouwmes beter bij u past dan een vaststaand mes, dus een niet inklapbaar mes? Of wilt u simpelweg even weten wat er zoal op de markt te vinden is? beide varianten zijn multifunctioneel maar wij van knifestore.nl prefereren doorgaans het vouwmes boven de andere variant. Natuurlijk willen we een zo breed mogelijk assortiment kunnen aanbieden en zodoende vindt u van beide soorten een keur aan messen. Want het zijn natuurlijk verzamelnamen. Zo is een zakmes in feite een vouwmes en dat geldt ook voor de Filipijnse karambit en het vlindermes. Die laatste versie is overigens verboden omdat men dit type mes eigenlijk vooral als wapen gebruikt. U moet een mes in de eerste plaats niet willen kopen en niet willen gebruiken als een wapen. Daar zijn wij dan ook erg stellig in. Houdt het tevens uit het bereik van kinderen en neem het enkel mee als u denkt dat u het daadwerkelijk gaat gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens avontuurlijke vakanties in de bergen of in dan wel op het water. Maar ook op uw werk is een vouwmes een nuttig voorwerp net als wanneer u gaat kamperen. Een dergelijk specifiek mes kunt u maar beter veilig in uw huis opbergen en we doelen daarmee niet direct op uw ladekastje. Afijn, mocht u totaal overrompeld worden door ons aanbod dan is het wellicht een optie om met ons contact op te nemen. Want op basis van uw wensen, voorkeuren en vooral het doel waarvoor u een mes wilt bestellen kunnen we u van goed advies voorzien.

Met een vouwmes op zak loopt u niet te koop

Alleen al het ergonomische voordeel van een vouwmes kan reden genoeg zijn om hierin te investeren. Want ten eerste klapt u het handig en snel in en dat betekent dat u erg veel ruimte overhoudt, minstens de helft. En ten tweede is het een stuk veiliger om met een vouwmes op zak rond te lopen dan een variant die u niet kunt uitklappen en dus moet bewaren in een hoes van bijvoorbeeld leer. Wij verkopen messen van uitsluitend goede merken. De messen hebben we stuk voor stuk getest op duurzaamheid en kwaliteit. Een greep uit de merknamen willen we u niet onthouden:

  • Bastinelli,
  • FOX,
  • Ganzo,
  • En Spyderco.

Kies uw vouwmes niet op basis van het design maar kies het vanwege de doelmatigheid zodat het past bij uw wensen en voorkeuren. Wat hebt u aan een groot en onhandig mes tijdens een klimtocht door de bergen? Kies voor een compact mes, een vouwmes dat u snel met een hand kunt uitklappen zodat het zelfs uw leven nog zou kunnen redden. Daar doet u uzelf en anderen een groot plezier mee. Vergeet trouwens niet om ook even bij onze accessoires te kijken want we verkopen bijvoorbeeld ook:

  • Slijpstenen en slijpsystemen,
  • Sleutelhanger en zaklampen,
  • En mini tools en prybars.

Uiteraard vindt u een groot assortiment aan topproducten online

Voor advies over het juiste vouwmes kunt u ons direct even mailen. Tijdens openingstijden kunt u natuurlijk ook met onze klantenservice bellen en ten slotte is het zelfs mogelijk om op afspraak bij ons in Groningen langs te komen. Dat is handig als u uw vouwmes wilt afhalen of een grote bestelling wilt plaatsen. U kunt zich tevens abonneren op de nieuwsbrief want daarin vindt u informatie over nieuwe artikelen en natuurlijk vindt u er de actuele aanbiedingen. Valt uw bestelling trouwens uit boven de 50 euro? Dan hebben we nog meer goed nieuws want u hoeft dan geen verzendkosten te betalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn