Wilt u uw afgekeurde auto verkopen?

Kwam uw wagen niet door de apk oftewel de algemene periodieke keuring? Dan is er nog niet zo heel veel aan de hand want het is een fenomeen dat regelmatig voorkomt, zeker bij al wat verouderde auto’s. Maar na jarenlange trouwe dienst kan het moment zijn aangebroken waarop u uw afgekeurde auto verkopen wilt. Want de reparatiekosten zijn dan onevenredig hoog ten opzichte van de dagwaarde. U kunt de afgekeurde auto verkopen aan een dealer of garagehouder maar mocht de auto simpelweg te ver heen zijn dan is dat doorgaans geen goede oplossing meer. De dealer wil ook niet de reparatiekosten betalen zodat hij de auto als occasion kan verkopen. Het is het simpelweg niet langer waard. En dus staat er uiteindelijk een hoop schroot bij u op de oprit. Wat nu? Wij bieden u de oplossing want u kunt te allen tijde uw afgekeurde auto verkopen aan inkoopschadeauto.nl. Bel ons eens vrijblijvend op. Aan de hand van de informatie die u ons mondeling doorgeeft kunnen we namelijk al een prijsindicatie geven. Ja, dat leest u goed, u kunt uw afgekeurde auto verkopen en dat betekent dat u er geld voor krijgt. Een eerlijk bedrag waar beide partijen het vrijwel altijd direct over eens worden. Lees de recensies van mensen eens door die u al zijn voorgegaan. U zult zien dat wij een eerlijke service bieden en dat betekent natuurlijk ook dat u een eerlijk bedrag krijgt als u de afgekeurde auto verkopen wilt.

Het is mogelijk om de afgekeurde auto te verkopen

Waarom kunt u aan onze uw afgekeurde auto verkopen? Omdat zelfs schroot waardevol is. Wij verkopen het namelijk op onze beurt weer door aan sloperijen. Oud ijzer brengt geld in het laatje net als andere metalen en legeringen maar ook kabels in uw afgekeurde auto. Verkopen doen wij dus vervolgens ook weer. Zo kunnen we er wellicht ook nog bruikbare onderdelen uithalen die garagehouders of liefhebbers kunnen gebruiken. Ze zoeken immers vaak naar originele onderdelen van hun geliefde heilige koe. Soms is het zelfs nog een optie om de wagen te restaureren mits we die kosten laag kunnen houden waarna we de wagen verschepen naar landen waar mensen het zwaarder hebben dan wij hier in Nederland. Dat betekent dat we de auto letterlijk een tweede leven kunnen schenken. Maar voor het zover is gaat u natuurlijk uw afgekeurde auto verkopen aan ons bedrijf. En dat kan, zoals u direct op onze landingspagina kunt zien, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  • We beschikken over een terugbelservice. Vul uw naam en contactgegevens in en laat u op een geschikt moment van de dag door ons terugbellen,
  • U kunt tevens gebruik maken van het contactformulier. Vul er het merk en type in en uploadt eventueel enkele foto van de auto. Dat maakt het voor ons eenvoudiger om een prijsopgave te maken,
  • Maar u kunt aldus ook direct met ons bellen. We staan elk moment van de dag inclusief zondagen voor u klaar. En dat is vooral aantrekkelijk als er sprake is van een acuut ongeluk waarbij de wagen total loss is gereden. Wij halen uw wagen vervolgens op, overal in Nederland!

Het maakt niets uit hoe oud uw wagen is of van welk merk het is

Dankzij onze landelijke dekking staan we ook vlug bij u voor de deur. Dat betekent dat u snel van uw auto af bent en snel een net bedrag in handen hebt waarmee u gedeeltelijk een nieuwe auto kunt kopen. U ontvangt direct het vrijwaringsbewijs van onze chauffeur en het afgesproken bedrag kan zelfs direct aan u in cash worden uitbetaald.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn