Zit u om vps hosting verlegen? We helpen u graag

Uw website heeft ook vps hosting nodig. Want dan draait uw website op SSD in plaats van een ouderwetse draaiende harde schijf. Deels staat de site in de Cloud, niet voor niets betekent vps hosting dat uw site op een virtuele schijf komt te staan. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren omdat uw huidige site niet optimaal draait? Zijn de laadtijden te traag, voldoet het niet langer aan alle privacyvoorschriften en kunt u dus niet garanderen dat bezoekers veilig bij u kunnen surfen? Dan is het tijd voor vps hosting bij xitens.nl. Wij bieden namelijk drie verschillende pakketten aan die respectievelijk 1, 10 en 50 euro per maand kosten. Die verschillen lopen nogal snel op en zijn bedoeld om een duidelijk verschil te maken tussen de bedrijven en hun functionele website. Zo hebben grote ondernemingen maar ook onderwijsinstellingen en ziekenhuizen meer baat bij het veel duurdere pakket. Voor hen kost het natuurlijk maar weinig geld terwijl ze wel over supersnelle vps hosting beschikken met een uitzonderlijke grote schijfruimte. Ook qua dataverkeer is de bandbreedte optimaal zodat er geen vertragingen zullen zijn en er genoeg geheugen aanwezig is om alles soepeltjes te laten draaien. Als zzp’er of starter met een eigen website hebt u meer dan genoeg aan de goedkoopste optie die in dat geval qua snelheid en overige mogelijkheden niets onder doet voor de veel duurdere oplosing. En daaruit blijkt dat er voor ieder wat wils te vinden is zodat u nooit een dief van de portemonnee zult zijn bij Xitens.

Kies uit diverse vps hosting pakketten

Weet u al precies welk vps hosting pakket u wenst? Maar hebt u nog helemaal geen eigen website? Dan zijn er dus nog heel wat aspecten die u eerst moet regelen.

  • U kunt van ons gratis scripts krijgen bij het afsluiten van vps hosting zodat u zelf en website in elkaar kunt zetten. Besteedt u dit werk echter uit aan professionals? Dan kan die site vervolgens ook op ons netwerk gezet worden.
  • De eerste stap is misschien nog wel het bedenken van een domeinnaam. Vervolgens zoekt u of het nog beschikbaar is en legt u het vast. Daar betaalt u ook een bedrag voor en dat bedrag hangt af van de gewenste extensie. Des te globaler de extensie, des te duurder de domeinnaam,
  • Er zijn heel wat wetten omtrent privacy en veiligheid. U moet bijvoorbeeld uw privacy statement aanpassen en het is tegenwoordig verplicht om een SSL certificaat te kopen. Dan kunnen mensen veilig winkelen op uw website.

Check de domeinnaam hier direct, regel uw SSL certificaat ook bij ons en kies de juiste vps hosting dat het beste bij uw wensen aansluit. Wilt u graag wat dieper in de stof duiken? Dan raden we het u aan om onze pagina vol met interessante blogposts eens door te nemen. Het onderwerp dat u in gedachten hebt wordt daar vast en zeker ook door onze schrijvers behandeld. Mocht u er niet uitkomen en dus nog prangende vragen hebben dan staan we ook per mail, sociaal medium en telefonisch voor u klaar.

Ook andere internet gerelateerde zaken kunt u hier opvragen, regelen en afsluiten

Vps hosting heeft aldus vele voordelen ten opzichten van andere verouderde vormen van hosten. Stap daarom over en durf deze investering te maken! Het zal u absoluut geen windeieren leggen. U merkt direct de voordelen want alles gaat sneller, is optimaal beveiligd en de site is te allen tijde bereikbaar. Wist u dat vps hosting zowel mogelijk is op Windows als op Linux?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn