Aan het werk met de advocaat contractenrecht

Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer: een klant die de afspraken in het contract niet nakomt. Toen ik een aantal jaar geleden mijn eigen bedrijf begon, was ik nog zo arrogant om te denken dat dit mij nooit zou overkomen. Ik heb er dan ook maar weinig aandacht aan besteed wat ik nu precies met mijn contracten deed. Ik had ooit een standaard contract laten opzetten en dit liet ik vrijwel door iedere klant ondertekenen. Achteraf gezien was dit een domme fout van mij. Op een gegeven moment had ik een klant die de afspraken die wij hadden maar niet nakwam.

  • Te laat leveren
  • Te laat betalen

Dit zijn slechts twee voorbeelden van dingen waar ik constant mee te maken had met deze klant. Het was nooit ernstig genoeg om hier een advocaat contractenrecht voor in te huren, maar het was toch wel heel erg vervelend. Ik was echter ook niet slim genoeg om dan de samenwerking maar stop te zetten. Ik vond het namelijk toch wel erg prettig dat deze klant altijd voor een grote productiviteit zorgde en dus wilde ik hem niet zomaar kwijt raken. Op een gegeven moment werd het echter zo erg dat ik er eens met een adviseur over sprak en hij zei vrijwel meteen dat ik hiervoor een advocaat contractenrecht moest inhuren. Ik ben toen online eens op zoek gegaan naar de mogelijkheden op dit gebied en zo kwam ik op de website van het kantoor Brenner Advocaten. Hier vind je alle informatie die je op dit gebied nodig hebt en natuurlijk ben je hier aan het juiste adres voor het inhuren van een advocaat contractenrecht. Dat was nu precies wat ik nodig had!

Het inhuren van de advocaat contractenrecht

Het was voor mij toch een behoorlijke stap om de advocaat contractenrecht in te huren, maar nadat ik het eerste contact had gelegd met het kantoor Brenner Advocaten, voelde het eigenlijk meteen goed. Het was dan ook niet gek dat ik er al snel voor koos om met deze advocaat contractenrecht in zee te gaan. Na een goed en duidelijk eerste gesprek was het voor mij al helder wat me nu eigenlijk te wachten stond en waar ik op kon rekenen. Omdat het standaard contract dat ik had niet heel erg goed was opgesteld stond ik niet heel erg sterk, maar de advocaat contractenrecht had er een goed vertrouwen in dat hij hier wel het beste van kon maken. En dat heeft hij dan ook zeker gedaan! Samen met hem ben ik eens goed naar de situatie gaan kijken en op die manier kwam ik er al snel achter wat er allemaal gaande was. Na een tijdje verlies je dit toch wel een beetje uit het oog. Ook omdat het bijna normaal wordt wat er nu allemaal misgaat. Toen ik dat eenmaal allemaal op een rijtje had gezet, toen werd het me pas echt duidelijk dat ik hier al veel eerder iets aan had moeten laten doen.

Pak je contracten aan

Een ding kan je zeker op het hart drukken en dat is om je contracten eens goed te laten nakijken door een advocaat contractenrecht. Zeker als je dit nog nooit hebt laten doen. De kans is groot dat er misschien fouten inzitten of dat het voor je klanten makkelijk is om onder bepaalde afspraken uit te komen. Dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten. Zorg er dan ook vandaag nog samen met een advocaat contractenrecht van Brenner advocaten voor dat dit goed geregeld is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn