Balenpers

Voor folie en karton verkoopt de afvalperscontainer.nl de balenpers in meerdere varianten. Gewoonlijk nemen folie en karton veel ruimte in beslag tussen het afval. Helaas komt u er niet onder deze materialen uit. Deze gaan gepaard bij de levering van goederen die vaak verpakt zijn in folie en karton. Zeker als u een bedrijf bent met een hoge productie, dan zal er veel afval vanaf komen. Het is onmogelijk om dit op tijd weg te werken. Alles stapelt zich op. Hier zijn vast goede oplossingen voor gevonden, maar nog idealer is als u het allemaal zo praktisch en economisch kan wegwerken. Een manier is om het afval vaker te laten ophalen, maar hier komen ook meer kosten bij kijken. Daarom is het aanschaffen van een balenpers een aanrader. Hierin wordt folie en karton samengeperst tot kleine pakketjes. Dit maakt het eenvoudiger om ze op te slaan. Uiteraard voor een korte periode totdat deze weer opgehaald worden. Zo kan de frequentie van het transport hetzelfde blijven, maar heeft u minder last van de aanwezigheid van het afval. Informeer via de website afvalperscontainer.nl over de werking van de balenpers en of deze van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf. Naar aanleiding van een gesprek met een van de medewerkers is het mogelijk hier een goede inschatting van te maken.

Bepaal de beste balenpers

Naast het gebruik van de balenpers wordt ook gekeken naar het type dat gepast is voor uw onderneming. Ze bestaan namelijk in verschillende uitvoeringen waarvan een aantal verkrijgbaar zijn via afvalperscontainer.nl. Zo variëren de soorten in bijvoorbeeld de grootte en de krachtstroom. De een kan op meer plekken neergezet en gebruikt worden dan de ander. Daarnaast wordt ook het gebruik in acht genomen bij het selecteren van de juiste machine. Deze zal geheel aansluiten bij het type en de hoeveelheid afval dat bij u geproduceerd wordt. Op afvalperscontainer.nl staan de volgende uitvoeringen weergegeven. Lees goed de informatie door om in te schatten welke het meest geschikt is voor uw afvalverwerking:

  • B4: klein formaat met 4 ton perskracht, eenvoudig en veilig in gebruik.
  • B5W: voor kleine hoeveelheden afval, maar wel geschikt voor bulkmaterialen.
  • B20: vaak gebruikt in winkels, warenhuizen en andere industrieën die grote dozen moeten werkwerken. Het is makkelijk te gebruiken en heeft weinig onderhoud.
  • B50: de grootste uitvoering en dus vaak gebruikt door grote winkels en bedrijven die veel grote dozen moeten verwerken.
  • Zakkenpers: afval wordt zodra erin gedaan direct verscheurd en samengeperst in een zak van 1000 liter.

Vraag een offerte op maat

Voor de aanschaf van een balenpers maken ze bij afvalperscontainer.nl een offerte op maat. Dit houdt in dat er rekening gehouden wordt met al uw wensen en eisen. Deze zullen zoveel mogelijk in de offerte benadrukt worden. Verder wordt ook gekeken naar de verwerking van uw bedrijf en wat uw bedrijf nodig heeft. De aanschaf van de balenpers vindt op deze manier plaats zoals passend is bij uw productieproces. Dit voorkomt dat u met een uitvoering zit die de hoeveelheid niet aan kan of een machine die te weinig gebruikt wordt. Om de verkeerde aanschaf te voorkomen, gaat u een gesprek aan met een van de medewerkers. Zij zullen tevens met u de werking en het gebruik van de balenpers doornemen. Zo weet u waar u aan begint en bent u op de hoogte van de werking en onderhoud van de machine. Voor het kopen van een machine is Afvalperscontainer de juiste partij. Al jaren zijn zij bekend met dergelijke afvalpersmachines. Door deze ervaring kunnen zij goed bepalen welk type geschikt is voor uw afvalverwerking en kunnen ze ook de voordelen opsommen die het u gaat opleveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn