Deze comfortabele waterschoentjes zijn uitermate praktisch

Zoekt u naar kleurrijke waterschoentjes voor uw kinderen zodat ze op allerlei manieren beschermd zijn tegen het onheil dat op een strand of nabij een zwembad kan opdoemen? We willen u natuurlijk niet bang maken maar u moet er niet aan denken dat uw peuter of kleuter op een aangespoelde kwal staat. Dat zorgt naast een erge schrik ook voor flinke pijnen. Een pijn waar u als volwassenen redelijk goed me om kunt springen maar dat wordt voor uw kind een heel ander verhaal. Sterker nog: dat wordt brullen. En dat is slechts één van de vele redenen om waterschoentjes te kopen in onze webwinkel stoerekindjes.nl, want er zijn diverse soorten stranden. Gaat u namelijk naar een strand met scherpe kleine keitjes erin? Dan zullen uw voeten dankzij de dikke eeltlaag niet opengereten worden. Maar de zool van uw kindjes juist wel. Een extra goede reden om hen waterschoentjes aan te trekken. Dat geldt zowel voor wandelingen of het spelen op het strand als in het water. U vindt het waarschijnlijk ook niet prettig om op scherpe schelpen en mosselen te staan dus u begrijpt nu wel hoe belangrijk deze rubberen waterschoentjes zijn ter beveiliging van uw eigen kind. Naast deze argumenten willen we ook niet onbenoemd laten dat bij extreme hitte het zand onder uw voeten erg warm kan worden. Zo heet dat zelfs u uw slippers aantrekt. Nogmaals een goede reden om in waterschoentjes te investeren. Hoewel u misschien maar beter even kunt wachten totdat de hoogtezon wat is afgenomen voordat u naar het strand toegaat.

Zonder waterschoentjes kan uw kind zich akelig pijn doen

Hebt u weleens op onze website rondgekeken? Dan bent u misschien wel een vaste klant met een eigen account en verlanglijstje. U weet als ouder natuurlijk wel hoe snel uw kinderen groeien en daarom is het niet zo vreemd dat u hier ieder jaar weer terugkeert om een bikini, badpak of zwembroek wilt kopen voor uw kroost. Ook hun voeten groeien flink en daarom zult u misschien regelmatig nieuwe waterschoentjes  willen bestellen. Wij zullen u ook op dit gebied niet teleurstellen want we verkopen deze beschermende schoenen in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

  • Kijk bijvoorbeeld eerst bij alle beschikbare waterschoentjes in de maat die uw kind heeft,
  • Zoek op meisjes- of jongensschoenen of op de favoriete kleur van uw kind,
  • Uiteraard kunt u ook op het gewenste merk en zelfs op design zoeken.

Omdat u van ons 14 dagen retourrecht krijgt kunt u de waterschoentjes kopen, passen en vervolgens direct weer terugsturen als de maat te klein uitvalt. Dan sturen we u vervolgens hetzelfde product in de correcte maat naar u op. Dat is nu eenmaal een van de vele voordelen van online winkelen. Kies ervoor om uw kinderen met deze waterschoentjes uit te rusten bij zwembaden, zowel binnen als buiten, en natuurlijk op het strand zodat u hen aan zo min mogelijk gevaren blootstelt.

Voor alle waterkleding voor kinderen zult u hier slagen

Naast deze waterschoentjes bieden we u een complete zwemuitrusting aan voor baby’s tot en met tieners. Kijk ook even bij de diverse accessoires zoals zwembrilletjes, zwemluiers en UV-werende shirts voor kinderen en hun ouders. We kunnen niet vaak genoeg benoemen hoe belangrijk het voor uzelf maar zeker voor uw kinderen is om hen in te smeren met een hoge factor zonnebrandcrème. Doet u dat niet, en gaat u in de hitte het strand op dan wachten de verbrandingen en blaren. Volg ons ten slotte ook door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn