Beste crossfit in Rotterdam

Voorheen had ik altijd een hekel aan sporten. Jarenlang heb ik niks aan sport gedaan. Totdat ik crossfit in Rotterdam ontdekte. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit meer een voet binnen zou zetten in een gym of fitness school. In mijn herinneringen stonk het er naar zweet, stond de muziek veel te hard en waren er teveel macho’s. Ik had al helemaal niet het idee dat ik lekker mezelf kon zijn tijdens het sporten en het werd een soort van straf. Mijn vriendin ging al langere tijd naar de crossfit in Rotterdam en ze kwam er altijd razend enthousiast van terug. Na een avondje stappen had ik haar dan toch beloofd om eens een proefles uit te proberen. Met grote tegenzin ging ik naar de sportschool toe. Ik had al een kijkje genomen op de website van CrossFit Kralingen www.crossfitkralingen.com. Dat zag er wel heel professioneel uit. Ik zag mezelf alleen nog niet gewichtheffen, touw springen en mezelf uitsloven. Maar het was toch goed om weer een keer aan mijn uithoudingsvermogen te werken. Nu ben ik super blij dat mijn vriendin mij naar de crossfit in Rotterdam gesleept heeft. Ik heb er een nieuwe en geweldige hobby bij.

Crossfit in Rotterdam als onderdeel van mijn leefstijl

Sinds de eerste training ben ik verslaafd aan crossfit in Rotterdam. Ik ga minstens drie keer in de week sporten. Wie had dat ooit gedacht? De crossfit in Rotterdam biedt zoveel voordelen:

  • De trainingen zijn afwisselend;
  • De lessen zijn persoonlijk;
  • De mensen zijn vriendelijk;
  • De trainers weten wat ze doen.

Het ruikt er ook nog eens fris en er wordt leuke muziek gedraaid. De crossfit in Rotterdam is inmiddels een belangrijk onderdeel van mijn leefstijl geworden. Ik ga drie keer per week of vaker trainen. Ik stem mijn voeding af op de lessen zodat ik me fitter voel tijdens het sporten. Daarnaast leef ik een stuk gezonder tijdens de weekenden. Voorheen ging ik ieder weekend feesten, nu sta ik ieder weekend in de sportschool. Ik voel me er hartstikke goed bij. Ik heb ook leuke mensen leren kennen bij de crossfit in Rotterdam. Zij hebben allemaal dezelfde interesses: crossfit, gezond eten en sterker worden. We wisselen regelmatig recepten met elkaar uit. Ik heb zelfs leren genieten van gewichtheffen. Iedere maand of kwartaal kan ik weer extra gewicht aan. Mijn uithoudingsvermogen is ook heel hard vooruit gegaan. De eerste weken kwam ik hijgend op de fiets bij de crossfit in Rotterdam aan. Dat kan ik me nu niet eens meer voorstellen. Dat komt omdat we allemaal oefeningen doen waar ik een stuk sterker door ben geworden, zoals de deadlift, touwklimmen, clean and jurk. Dit zijn oefeningen waar ik natuurlijk nog nooit eerder van gehoord had.

Wedstrijden

Mijn vriendin en ik gingen voorheen altijd naar festivals in de zomer. Nu doen we mee aan obstacle runs in heel Europa. De crossfit heeft mijn hele leven en vriendengroep veranderd. Mijn doel is om ooit mee te doen aan een crossfit wedstrijd. Ik ben nog lang niet goed genoeg. Maar als ik kijk naar hoe ik begonnen ben en waar ik mij nu bevind, heb ik er vertrouwen in dat ik daar ooit klaar voor ben. Dat zou ik echt geweldig vinden. De obstacle runs zijn al een goed begin. Mijn vriendin is ook erg fanatiek dus we gaan altijd voor de winst. Dit hebben we mede te danken aan onze trainer van CrossFit Kralingen. Hij stimuleert ons om het onderste uit de kan te halen. Daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn