Een boekhouder in Oosterhout die het u gemakkelijk maakt.

Het bijhouden van de financiële administratie is voor veel ondernemers een bron van frustratie. Facturen, bonnetjes, loonstroken en brieven van de belastingdienst stapelen zich op. Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer, en zijn genoodzaakt om hun financiële administratie over te dragen aan een boekhouder. In Oosterhout zit nu een boekhouder die het u wel erg gemakkelijk maakt. Stelt u zich voor dat u al uw papierwerk als brieven, dagafschriften en facturen slechts eens in de maand op hoeft te sturen naar een mannetje die vervolgens alles netjes voor u regelt. Dit is niet langer slechts een droom voor ondernemers, maar dit is nu echt werkelijkheid. U hoeft ons slechts eens in de maand uw administratie op te sturen en wij doen de rest. Zo bent u daar niet langer onnodig veel tijd aan kwijt, en kan u die tijd en energie weer in uw onderneming stoppen. Wij zijn er speciaal voor alle starters, ZZP’ers en MKB bedrijven. Maak je niet langer onnodig zorgen over je boekhouding en de verplichtingen die daar bij komen kijken. Deze boekhouder in Oosterhout is er echt voor u. Het idee is ondernemers die elkaar helpen. Ons bedrijf is in 2010 opgericht door onze enthousiaste medewerker Marc. Marc zag om zich heen dat de service en de kosten van boekhouders voor ZZP’ers erg te wensen overliet. Vele boekhouders zijn er aan gewend om elke minuut die zij werken direct te factureren. Daar komt bij dat de afspraken over wat er wel en niet binnen uw pakket valt vaak niet helemaal duidelijk is. Dan komt u na een telefoongesprek met uw boekhouder ineens voor verrassingen te staan wanneer er een factuur op de mat valt. De service is enorm slecht en de prijzen te hoog. Dat moet toch anders kunnen? Nu is er het boekhoudmannetje, de meest betrouwbare Boekhouder in Oosterhout speciaal voor starters en ZZP’ers. Wij begrijpen als geen ander wat er bij het ondernemen komt kijken en waar u allemaal mee te maken krijgt. Wij kunnen uw boekhouding gedeeltelijk of geheel uit handen nemen. Daarbij staan eerlijke lage kosten, flexibiliteit en eenvoudigheid centraal. Klinkt dit voor u ook interessant? Surf naar http://www.boekhoudmannetje.nl en lees alles nog eens rustig na.

Wie is precies het boekhoudmannetje?

Zoals hierboven al genoemd is ons bedrijf opgericht door Marc. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van 5 enthousiaste professionals. Er is geen betere keuze voor een boekhouder in Oosterhout en omgeving. Eerlijkheid en service zijn voor ons het belangrijkst. Op deze manier proberen wij ons te onderscheiden van andere boekhouders in Oosterhout, maar ook de rest van het land. Wat kunnen wij allemaal voor u verzorgen? U krijgt bij ons de zekerheid dat uw boekhouding in de allerbeste handen is. We stellen alles op een overzichtelijke manier op. U kan ten alle tijden uw volledig bijgewerkte boekhouding online inzien. Daarnaast doen we natuurlijk al uw kwartaaloverzichten en btw-aangiftes. We kijken ook gratis voor u of u niet per ongeluk te veel belasting betaald. En dit alles voor een bedrag van slechts 100 Euro per maand. Zo kan het dus ook! Er is geen boekhouder in Oosterhout voordeliger dan het boekhoudmannetje. Hoe veel gaat u besparen?

Neem contact op met de meest betrouwbare boekhouder in Oosterhout.

Wanneer u meer wilt weten over hoe wij precies te werk gaan, wat we allemaal voor u doen en wat onze visie is, neem dan eens een kijkje op onze website. U kunt ons natuurlijk ook gewoon per mail en telefoon bereiken. We beantwoorden met plezier al uw vragen. De meest eenvoudige boekhouder in Oosterhout.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn