Bestel hier uw velgen en winterbanden

Bent u op zoek naar nieuwe velgen en winterbanden voor uw Audi, BMW of Mini? Of hebt u een Volkswagen? Ook dan mogen we sinds kort vol trots stellen dat u bij jdbandenvelgen.nl aan het juiste adres bent. Sterker nog, de kans is groot dat we ook de velgen en winterbanden van andere Duitse merken op voorraad hebben zoals Mercedes-Benz, Porsche en Skoda, dat laatste merk is tegenwoordig in handen van de Volkswagen Group. Afijn, wij willen uitsluitend originele velgen en winterbanden aanbieden en daarom werken we nauw samen met de fabrikanten van deze merken. Met meer dan 1.000 sets mogen we wel met zekerheid stellen dat u na een bestelling snel voorzien kunt worden van de velgen en winterbanden die u hebt gekocht. Wilt u het thuis ontvangen of liever bij de dealer? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het op de juiste plek wordt bezorgd. De grootte van de velgen is afhankelijk van het type band dat u gebruikt. Des te groter de inch des te kleiner de band zelf kan zijn. Er is natuurlijk altijd een uiterste limiet. Voor persoonlijk advies voor deze tuning staat onze klantenservice u graag te woord. Het is in deze moderne tijden gelukkig heel normaal geworden om naast uw reguliere banden een setje winterbanden te kopen. Zoals de naam doet vermoeden biedt het veel meer grip tijdens ijzel of een laag sneeuw op de weg. Maar wist u dat u de kans op ongelukken ook verkleint met dit type banden als u door de regen rijdt? Het plasje water dat op het asfalt ligt wordt moeiteloos verwerkt en dat maakt deze variant misschien wel noodzakelijk om te gebruiken in Nederland.

We bieden originele velgen en winterbanden aan

Zijn uw velgen en winterbanden versleten en is het de hoogste tijd om een nieuw setje te bestellen? Kijk dan eens op onze website. U kunt per merk, model en type velgen en winterbanden vinden die u vervolgens direct online kunt bestellen. Dat werkt zoals iedere webwinkel. U vult dus uw gegevens in en u betaalt met behulp van bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of uw creditcard. Vervolgens ontvangt u de bevestiging in uw mailbox en laten we het u weten wanneer de bestelling is verzonden. Daar zult u doorgaans niet langer dan een werkdag op hoeven wachten. Maar waarom zou u voor de originele velgen en winterbanden moeten kiezen? Wij raden het met klem aan omdat de imitatieproducten van inferieure kwaliteit zijn.

  • Bij onze velgen en winterbanden is een uitzonderlijk grote veiligheidsmarge ingebouwd. Een verbeterde wegligging is het gevolg waarbij iedere stuurbeweging snel wordt uitgevoerd,
  • Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en tevens een langere levensduur van de velgen en winterbanden,
  • Omdat het kwalitatief betere producten zijn gemaakt door de originele producent is ook de aansluiting een eitje,
  • En ten slotte ziet het er veel mooier uit. De velgen zijn netjes afgelakt en stralen in de zon. Het zal de dagwaarde van uw wagen absoluut doen toenemen.

Dankzij onze grote voorraad kunnen we vrijwel direct leveren

Wilt u trouwens dat wij de velgen en winterbanden monteren? Dan is dat ook een vrijblijvende optie. Dan is het zelfs mogelijk om met uw pinpas bij de monteur te betalen. Voor iedereen met een relatief nieuwe Duitse wagen is er bij ons wel een nieuw setje velgen of een set banden te vinden. Dat geldt trouwens niet alleen voor de winterband maar ook voor de reguliere versie. Zo is er voor ieder wat wils te vinden tegen een vriendelijke prijs. En u krijgt er heel wat kwaliteit voor terug!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn