Vind uw magazijnstellingen tussen het grootste aanbod van Nederland

Hebt u een nieuwe winkel geopend met een groot magazijn? Wilt u in uw bouwmarkt of supermarkt nieuwe magazijnstellingen neerzetten? Of bent u transporteur en logistiek ondernemer en is dat de reden dat u naar handige magazijnstellingen zoekt? Wat de reden dan ook mag zijn en hoeveel magazijnstellingen u dan ook nodig mag hebben, bij lppetersen.nl zult u slagen. Want we bieden u niet alleen een uitzonderlijk groot aanbod aan, we leveren ook nog eens van vrijwel ieder bekend merk stellingen in nieuwe en zo goed als nieuwe kwaliteit aan. Wij vinden recycling en duurzaamheid erg belangrijk en daarom kunt u bij ons terecht voor gebruikte magazijnstellingen. U kunt daardoor 30 procent besparen op nieuwe stellingen. En waarom zou u dat niet doen? Het is een duidelijk gebruiksproduct dat tegen een stootje moet kunnen. U zet er pallets met zware voorwerpen op, u gebruikt het om er banden en andere auto-onderdelen mee op te slaan of om uw hele archief op te stallen. Zo bieden we naast de magazijnstellingen ook allerlei grootvak-, draagarm-, en archiefstellingen aan. Het is een idee om verscheidenen producten te kopen zodat u voor ieder product een handige stelling in uw magazijn hebt. In deze tekst richten we ons voornamelijk op de tweedehandse en nieuwe magazijnstellingen dus kijk na het lezen ook even op de site naar onze overige producten.

We leveren diverse magazijnstellingen van hoogwaardige kwaliteit

Waarom kiest u voor ons bedrijf? We hebben een aantal argumenten voor u op een rijtje gezet:

  • Ten eerste bent u bij ons geen dief van de portemonnee. Er is voor ieder budget wel een mooi product te vinden. Zeker als u het niet erg vindt om in onze tweedehandse magazijnstellingen te investeren. Uiteraard voldoen ook deze producten aan de hoge eisen die wij stellen,
  • Ten tweede kunt u direct een offerte opvragen, akkoord gaan met de offerte en de bestelling plaatsen. U hoeft er dus niet eens uw kantoor voor te verlaten. Daarnaast bezorgen we snel, op afspraak en monteren we de stellingen mits u dat wenst. Omdat we over eigen transport beschikken hoeven we niets uit te besteden en dat betekent dat u qua transportkosten een laag bedrag mag verwachten.
  • Ten derde kunt u naast al deze gebruikte en nieuwe magazijnstellingen die u hier kunt kopen ook huren. Handig voor pop-up stores, voor tijdelijke evenementen zoals festivals of als tijdelijke opslag. We kunnen het ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat u midden in een verhuizing zit en daarom een loods huurt om uw producten in op te slaan. Dankzij onze magazijnstellingen kunt u het veilig opslaan!

Hopelijk bent u overtuigd om in ieder geval uw specifieke vragen aan onze klantenservice te stellen. Kijk eens bij de magazijnstellingen, het andere type stellingen en de diverse machines en materialen die u kunt kopen. Zo bieden we een keur aan gebruikte heftrucks aan net als magazijnbakken en palletwagens tegen scherpe kortingen aan.

Naast verkoop en inkoop is verhuur bij L.P. Petersen een optie

U kunt online gebruik maken van de handige magazijncalculator. Aan de hand van de opgegeven gegevens krijgt u passend advies van ons. Want u kunt moeilijk zonder advies uw magazijn volbouwen met onze stellingen. Straks is er onvoldoende loopruimte of draairuimte voor de heftrucks. U wilt ze ook niet te hoog of juist te laag opbouwen. Voor verdere vragen raden we het aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Voor meer informatie over het bedrijf en om een sfeerimpressie op te doen raden we het u aan om onze sociale media in de gaten te houden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn