Bewaar je waardevolle spullen veilig in een kluis van allesveilig.nl

Op het moment dat er sprake is van bezit, dan is er altijd een risico dat je het kwijtraakt. Het bezit kan kapot gaan, kwijt raken, gestolen worden, et cetera. Niet alle bezittingen worden echter evenveel gewaardeerd. Als er een wijnglas van de Blokker op de grond kapot valt, dan is dat vervelend, maar het is geen drama. Het kost een paar centen om het wijnglas te vervangen en waarschijnlijk heb je voorlopig ook nog wel genoeg anderen. Met een beetje geluk ontvang je voor je verjaardag een wijnpakket met een fles wijn, een blokje kaas en nieuwe wijnglazen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je altijd zelf even langs de slijterij gaan of nieuwe glazen halen bij de blokker. Maar je hebt ook spullen en eigendommen die ofwel heel waardevol zijn of je heel dierbaar zijn. Als deze kapot gaan of worden gestolen, dan ben je een stuk minder laconiek. Het is dan ook belangrijk dat je thuis of op kantoor een goede opslagplek hebt voor dit soort waardevolle eigendommen. Hier kun je dan ook heel goed een kluis voor gebruiken van allesveilig.nl. Zo zou je bijvoorbeeld een brandwerende kluis kunnen kopen. Hier kun je al je waardevolle en/of onvervangbare spullen in opslaan. Mocht er dan bijvoorbeeld brand uitbreken, dan zullen de spullen die je in de kuis hebt gestopt de brand overleven. Uiteraard zullen ook dieven niet zomaar in de kluis kunnen, maar als je echt vooral dieven bij je spullen vandaan wilt houden, dan kun je ook een inbraakwerende kluis kopen. Verder kun je ook bij allesveilig.nl terecht voor bijvoorbeeld een laptopkluis. Als je vaak op de laptop aan het werk bent met gevoelige informatie of vertrouwelijke documenten, dan kun je de laptop het beste veilig opbergen in een laptopkluis. Dat is niet alleen omwille van nieuwgierige mensen die stiekem op je laptop gaan kijken, want deze menen kun je in principe via een wachtwoord op afstand houden. Maar als de laptop open en bloot op tafel ligt, dan kan een dief deze zomaar in de tas stoppen en dan ben je de informatie zelf ook kwijt. Daarnaast kan het wachtwoord gekraakt worden en dan ligt alle vertrouwelijke informatie op straat. Het is dan ook beter om gewoon het zekere voor het onzekere te nemen en alles in de laptopkluis op te slaan. Ook voor deze soort kluis kun je terecht bij allesveilig.nl.

Bestel de juiste kluis gemakkelijk via de site van allesveilig.nl

Als je op zoek bent naar een goede kluis waar je al jouw spullen veilig in kunt bewaren, dan kun je deze bestellen via de webwinkel van allesveilig.nl. Naast de nodige kluizen, kun je bij deze winkel ook terecht voor vele andere artikelen waar je je woning of bedrijfspand mee kunt beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Camerasystemen
  • Alarmsystemen
  • Brandladders
  • Brandblussers

Al deze spullen en vele andere artikelen, kun je toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling meteen afronden. 

Betaal je bestelling achteraf

Je kunt je bestelling altijd direct betalen, maar indien gewenst kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn